Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uważasz, że do TR2 i TR3 lub nawet do samego TR3, GSA się nie nadaje nawet wyjęte "z pudełka" z własnymi listami?

Nie, bo te miejscówki jedzie 10 000 użytkowników GSA. Niezmodyfikowane GSA puszczone na harwest i posting to tylko marnowanie zasobów.

Zapytałem o ten TR2/TR3 lub nawet sam TR3, bo nie używałem GSA od przynajmniej 1,5 roku, bo miałem właśnie takie wrażenie, że przestał dawać moc (kilka moich skromnych testów). Ostatnio jednak wpadłem na taki pomysł, że dam mu jeszcze jedną malutką szansę. W związku z tym, że chce podlinkować przynajmniej 100+ stron zapleczowych/blogów web2.0 + ich podstron z linkami, to akurat GSA będzie się do tego nadawał (takie przynajmniej mam założenie). A drugi argument to taki, że chciałbym odsiać swoje listy ze stron gdzie użytkownicy GSA są w stanie zostawić linka, a resztę już puścić w xneo pod TR1. Owszem mogę powyłączać javascripty itp. w xneo i puścić projekt, ale czuję, że i tak xneo doda wtedy w dużo większej ilości niż GSA, a chodzi o taką listę gdzie użytkownicy GSA nie wbiją się nigdy.

można spróbować modyfikować zapytania do harwestera GSA wtedy on sharwestuje nieco inne miejscówki i może tam wszyscy nie dodają.

Można jeszcze próbować grzebać w logice ( jeśli 3 linijki kodu można taką nazwać)

Podłączając OCR tez zyskujesz przewagę bo wielu jedzie bez lub na defoltowym Breakerze .

Ja akurat będę moje testy robił na jednej liście kupionej pod GSA, a druga lista (kilkanaście CMSów) jest moja z własnymi footprintami robiona pod Xneo, ale zbyt dużo wyszło stron, żeby tak puścić w xneo, więc przy okazji chciałbym lekko odsiać strony, które znajdują się także na liście do GSA. W GSA wykorzystuje Captcha Sniper + 2captcha. Sam jestem ciekaw czy w ogóle takie podlinkowanie w GSA coś da. Kolejna sprawa to ile uda mi się tych wszystkich linków zaindeksować. Sam sobie zawsze mówię, jak nie przetestuje to się nie dowiem:)

Problem z GSA to problem z miejscówkami. Soft jest za  tani, bez abonamentu, dodatkowo już dawno "przerobiony". Dla tego na każdym forum "o zarabianiu" to glówne narzędzie do zdobywania linków. A jest tego mnóstwo. Z moich szacunków wynika, że tylko sprzedanych kopii jest ponad 10 000 a ile korzysta z przerobionego trialla to nikt chyba nie wie. I teraz przedstaw sobie, że większość wali w te same miejscówki setki projektów. Uważam, że te miejscówki maja moc bliską zero absolutnemu.

Natomiast pisząc prosty poster do prostego CMS + nauczyć CB łamać prostą captcha to można całkiem niezłe wykorzystywać GSA w obecnych czasach. Można tego postawić 10 szt i będzie to miało "moc".

prędzej śnieg za oknem zobaczysz niż pozycje na zielono.

Do śniegu nie tak daleko, a może kupił super-hiper listę nikomu nieznanych miejsc? Ech ludzie się nie uczą, wystarczy spojrzeć w dział ogłoszenia i zlecenia.Dlaczego tam nie ma teraz ogłoszeń ?: Sprzedam listę do GSA, ano dlatego jak już MaxPan tłumaczył w wątku, takie listy były warte coś w czasach kiedy bardzo mało osób używało tego softu.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

a może kupił super-hiper listę nikomu nieznanych miejsc?

Obawiam się ze nie ma takich miejsc przynajmniej nie pod ten soft, który nie obsługuje JavaScrip != przegladarkowe. I tu wlasnue jest różnica między nimi bo gsa to klasyczny POST'ter oparty o żądania HTTP tak samo jak "softy" w PHP trochę javasctiptu i leżą.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności