Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie wcześniej już napisałem że narobi sobie więcej szkody niż pożytku.

Ja myślę że autor pytania kupił i myśli, kliknę parę przycisków i mam topy.

Dawno GSA nie używałem, ale kiedyś nawet w przypadku niemodyfikowanego trzeba było wiedzieć co i jak poustawiać, i wtedy można jakieś tam lepsze lub gorsze efekty osiągnąć było.

Ale to było dawno i nie prawda hehe.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Puszczaj projekt na przefiltrowanej bazie i problem z głowy. Masz kilka projektów testowych do mielenia, z nich sobie potem wybierasz co chcesz i lecisz tylko na zweryfikowanych po swoich filtrach - dofollowy , anchory z polskimi znakami i inne pierdoły.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

po ostatniej aktualizacji strasznie mi wysypuje neta gdy uruchamiam wątki w GSA nawet w małej ilości. Gdzie leży bład?. Próbowałem odinstalować wyczyścić rejestr i dalej to samo. Jakieś pomysły sugestie? Czy to z proxy czy bez błąd ten sam

" 17:36:33: [-] 00004/13273 download failed (Return: -, SockError: Connection timed out) "

• 2 lata później...

Przy utworzeniu nowego projektu w najnowszej wersji GSA - v13.50 jest chyba błąd przy zapisywaniu artykułu. Po dodaniu jednego lub kilku artykułów i zapisaniu projektu przez przycisk OK, teksty znikają. Jest widoczny błąd na liście projektów o braku zdefiniowanych artykułów, a także przy ponownym otwarciu projektu, okienko z tekstami jest puste.

Ma ktoś podobny problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności