Skocz do zawartości

Gsa Search Engine Ranker - Extremely Powerful Linkbuilding Software

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 791
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1.Ostatni raz korzystałem z tej opcji jakiś miesiąc temu, więc mogę się mylić :)

1a.Import target URLs (ze schowka lub z listy) - wtedy projekt jedzie tylko na tym.

1b. Prawoklik - Status - Use global...

W projekcie zaznaczasz do jakich list

2. Na wyłączonym projekcie - prawoklik -Status - ustawiasz to co potrzebujesz i start.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

tez chętnie kupie VPS pod GSA + Captcha Sniper z Windowsem, transferem nolimited, za mniej jak 40 zł brutto. ma ktoś coś do zaoferowania :D ???

p.s anomus chyba rozumiesz kuriozalność swojego pytania??

MaxPan Tak rozumie :) Na razie lecę na swoim PC 24/7. Mam pytanie jakie ustawienia macie, by pozyskać jak najlepsza i największą ilość linków ? Filtrujecie w jakiś sposób linki z hervestu ? Ja np dałem max 50 linków wychodzących, 100 dodań w jedym czasie i HTML 125, wyszukiwarki polskie + międzynadorowe, zablokowane strony chinske, japonskie, koreanskie, wynik około 50 na dzień zweryfikowanych. Tworzycie własne listy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności