Skocz do zawartości

Jak będzie nazywał się kolejny update Google i na czym będzie polegał?

jez

Jak będzie nazywał się kolejny update Google i na czym będzie polegał?  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak będzie nazywał się kolejny update Google?

• Jeż - Hedgehog (świnia żywopłotowa, w dosłownym tłumaczeniu)
      6
    • Dziobak - Palypus
      1
    • Świnia - Pig
      2
    • Tchórz - Polecat
      1
    • Bażant - Pheasant
      3
    • Gołąb - Pigeon
      5
    • Kuropatwa - Partridge
      4
    • Papuga - Parrot
      7
    • Paw - Peacock
      2
    • Pelikan - Pelican
      8
    • Pyton - Python
      6
    • Okoń - Perch
      0
    • Pirania - Piranha
      1
    • Szczupak - Pike
      1
  2. 2. Jakie będą główne założenia nowego update?

• Odwrócenie uwagi od powiększonej powierzchni reklam płatnych
      14
    • Zwiększeniu czynnika social
      10
    • Promocji "wewnętrznych" stron - Plus, Maps
      12
    • Promocja spamu, z którym nie mogą sobie poradzić
      12
    • Wycięcie wszystkiego co się rusza
      8
    • Wyrywkowe, losowe karanie niewinnych
      18
    • Śledzenie i filtrowanie tego co pozycjonowane
      9
    • Walka z SWL i algorytmiczna wycinka
      11
    • Wdrożenie nowego algorytmu pozyskanego od obcych cywilizacji
      13
    • Żadne, zmiany będą kosmetyczne
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sensory wam się przapalają od głupot - zajmijcie się seo a nie wróżeniem z kuli - to nie Hobbit :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

sensory wam się przapalają od głupot - zajmijcie się seo a nie wróżeniem z kuli - to nie Hobbit :P

Ja jestem starej daty i zamiast sensorów mam zwykłe lampy które się przegrzewają... Muszę przejść Upgrade dopiero... Wymiana Lamp na Tranzystory z sensorami :D

Masz rację to nie Hobbit... To z pewnością Matrix... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Mniejsza z tym jak się będzie nazywał, dzisiaj wróciłem z wyjazdu i smakując irlandzkie piwo dowiedziałem się w towarzystwie, że to co panowie kilkanaście przecznic dalej szykują na koniec roku całkowicie rozwali rynek seo nie tylko w Polsce, ale i na świecie. Oczywiście jest to niepotwierdzona oficjalnie informacja, ale podobno w indexie mają być tylko i wyłącznie strony zwerfyfikowane w GWT. Nadal będzie można zgłaszać strony do indeksacji po staremu, ale mają mieć 3-miesięczny okres werfikacyjny, po czym mają być usuwane z indeksu. Do tego oczyszczania przygotowują się podobno już ładnych kilka miesięcy...powtarzam jest to niepotwierdzona oficjalnie informacja, wyniknęła w trakcie wymiany zdań na temat skuteczności polskich katalogów, precli, zaplecz...inżynierowi puściły nerwy i dał się sprowokować :)

Całkiem logiczne z punktu widzenia Wielkiego G...

...szykują na koniec roku całkowicie rozwali rynek seo nie tylko w Polsce, ale i na świecie.

A ja słyszałem od cioci Jadzi że porwali Cię kosmici... I złego chipa Ci wszczepili przez pomyłkę...

"Miszcz" retoryki... Jak zwykle...

Jak już w te klimaty udarzasz, to nie kula tylko palantir... Tak dla ścisłości... :)

Ja jestem starej daty i zamiast sensorów mam zwykłe lampy które się przegrzewają... Muszę przejść Upgrade dopiero... Wymiana Lamp na Tranzystory z sensorami :D

Masz rację to nie Hobbit... To z pewnością Matrix... :D

Chyba pomyliłeś datę produkcji z terminem przydatności... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Mniejsza z tym jak się będzie nazywał, dzisiaj wróciłem z wyjazdu i smakując irlandzkie piwo dowiedziałem się w towarzystwie, że to co panowie kilkanaście przecznic dalej szykują na koniec roku całkowicie rozwali rynek seo nie tylko w Polsce, ale i na świecie. Oczywiście jest to niepotwierdzona oficjalnie informacja, ale podobno w indexie mają być tylko i wyłącznie strony zwerfyfikowane w GWT. Nadal będzie można zgłaszać strony do indeksacji po staremu, ale mają mieć 3-miesięczny okres werfikacyjny, po czym mają być usuwane z indeksu. Do tego oczyszczania przygotowują się podobno już ładnych kilka miesięcy...powtarzam jest to niepotwierdzona oficjalnie informacja, wyniknęła w trakcie wymiany zdań na temat skuteczności polskich katalogów, precli, zaplecz...inżynierowi puściły nerwy i dał się sprowokować :)

Całkiem logiczne z punktu widzenia Wielkiego G...

Robbie się nabija, a niektorzy łykają i jeszcze rozważają czy logiczne byłoby pozbycie sie z indeksu deepnetu :) Zbyt dużo jest prywatnych stronek, zbyt dużo materiałów ze stron uczelni, zbyt wiele materialow archiwalnych ze storn zalozonych lata temu.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności