Skocz do zawartości

vitPost.com - zautomatyzowany system presell

bundo

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png

Witajcie

Chciałbym Wam zaprezentować mój system moderowanych stron presell z trochę innym systemem płatności, poddać go Waszej ocenie i odpowiedzieć na ewentualne pytania.

O vitPost.com

Narzędzie działa bardzo prosto. Użytkownik w panelu wpisuje tytuł i treść artykułu, wybiera kategorię i klika "Wyślij". Od tego momentu artykułem zajmuje się vitpost, a status tekstu można na bieżąco sprawdzać z zakładce "Moje artykuły".

Po moderacji atrykuły lądują na odpowiednio przygotowanych blogach:

• blogi postawione są na Wordpressie
  • mamy 40 blogów, podzielonych na 4 kategorie
  • każdy blog w kategorii ma inny adres IP
  • nie ma problemów z indeksacją wpisów
  • artykuły bez linków
  • blogi nie są linkowane między sobą
  • widżety z linkami do podobnych i losowych artykułów
  • różne templatki

W planach jest oczywiście rozszerzenie tej bazy.

Cennik

Nie ma systemu punktów. Użytkownik płaci za okres, przez jaki chce mieć możliwość publikacji.

za 24h - 10zł+VAT

za miesiąc - 100zł+VAT

za 3 miesiące - 250zł+VAT

To oznacza, że w ciągu doby można wysłać np. 5 tekstów i nadal zapłacić tyko 10zł.

Myślę, że cała idea jest prosta i mam nadzieję atrakcyjna. Z chęcią odpowiem na pytania i posłucham (poczytam) Waszych sugestii.

vitpost.com | info@vitpost.com

Aha, 10 osób dostanie 24h za free. Wystarczy przysłać mi prywatną wiadomość z nickiem (tym z vitpost.com) i dniem, w którym chce się mieć dostep do narzędzia.

VitPost - zautomatyzowany system prywatnych stron presell.

1.Czy "artykuły bez linków" miało znaczyć blogi bez dodatkowych linków?

2.Jakie macie wymagania co do tekstów( synonimy, poziom mieszania, długość, obrazy?)

3. Czy jakoś linkujecie te blogi, a jeżeli tak to jak?

4. Czy w wypadku wypadnięcia blogów planujecie przenosić treść?

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Ad. 1 Miałem na myśli to, że na blogach umieszczane są również teksty bez linków.

Co do linków wychodzących, to tylko te w tekstach, innych nie ma. Jest też linkowanie wewnętrzne z widżetów "podobne wpisy" i "popularne wpisy"

Ad. 2 Wymagania: długość tekstu caonajmniej 120 SŁÓW (wg licznika w panelu), synonimy w formacie {jeden|raz|one} i minimum połowa tekstu w ten sposób zamieniona, obrazy można wstawiać ale z zewnętrznego serwera. Tytuły również z synonimami.

Ad. 3 Blogi nie są mocno linkowane, ale w miarę regularnie, głównie na innych preclach. Strona główna nie jest linkowana.

Ad. 4 W przypadku bana oraz przy rozszerzeniu bazy treści będą przenoszone.

Dostałem dzisiaj dostęp do VitPost i tak na 1 rzut oka powinniście obsługiwać zagnieżdżone synonimy {{1|jeden}|{2|dwa}|{3|trzy}} a jeśli takowe obsługujecie to zwiększcie pola do wklejenia tekstu bo mi większe teksty obcina. No i jest dość mało kategorii do wyboru. Poza tym nie mam więcej uwag ;) czy po zamieszczeniu artów podsyłacie jakiś raport?

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Przyślemy raport.

W polu tytuł zmieści się 255 znaków. Zagnieżdżone synonimy na razie nie będą działać. A dodatkowe kategorie są w planach.

Zmieniłem też trochę zasady, bo większość przesyłanych tekstów jest chyba żywcem skopiowana z mieszarek bez jakiejkolwiek korekty.

Nie ma systemu punktów. Użytkownik płaci za okres, przez jaki chce mieć możliwość publikacji.

za 24h - 10zł+VAT

za miesiąc - 100zł+VAT

za 3 miesiące - 250zł+VAT

No i to właśnie zachęci mieszarkowców i wszelkiej maści spamowców niestety :(

Mnie takie zasady zniechęcają niestety - obawiam się że będą bardzo słabe jakościowo teksty co oczywiście uderzy w blogi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności