Skocz do zawartości

Chyba Ban i co teraz?

lsteam

Rekomendowane odpowiedzi

@Wiesz kupując te oskryptowania nie wiedziałem ze ma bana i ma taką złą renome

Nie musisz się tłumaczyć

@Jednak w dalszym ciągu chce utrzymać tą domene pod tematyką hmm... z newsami z Polski i Świata.

@Tylko teraz zastanawiam się jak to zmontować aby fajnie wyglądało.

Wiec musisz czytać portale w poszukiwaniu nowości, wydarzeń itd i pisać na bazie zdobytych wiadomości własne artykuły lub iść na łatwiznę co pewnie zrobisz i zainstalować np WP z modułem pobierania newsów z kanałów RSS dużych portali.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czytać ze zrozumieniem lub zmieniać hobby ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli serwis zasysający będzie w oczach wydawcy portalu w RSS'mi wartościowy sądzę, że wyrażą zgodne na korzystanie z ich kanałów RSS. Poza tym pisałem, że ta forma to "pójście na łatwiznę" oraz podałem alternatywną koncepcję na serwis z newsami ....

Polityka Google jest zadziwiająca. Nie jestem kapusiem, ale są serwisy z branży transportowej, które mają w słowo w słowo te same treści od "zaprzyjaźnionych" firm transportowych - nazywają to newsami :). Mają takie same wpisy w ich "katalogach firm" - jednym słowem powielanie treści na maksa i co? Świetnie się trzymają :) Są też skrypty allegro, które praktycznie robią to samo, tylko pomijany jest udział człowieka ctr+c, ctrl+v i szybko wylatują z indeksu.

Będziemy myśleć o zmianie infrastruktury całego serwisu (Pisanie własnych wiadomości).

Od dawna śmieszy mnie tu na PiO ta mania BYCIA MY. Ilu was jest zaangażowanych projekt? Ty i twój kot, czy ty i twój pies? Doskonale rozumiem, że gdy pisze się w formie mnogiej, to się robi bardziej poważnie, ale bez jaj :)

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Jednak w dalszym ciągu chce utrzymać tą domene pod tematyką hmm... z newsami z Polski i Świata. Tylko teraz zastanawiam się jak to zmontować aby fajnie wyglądało.

Co jakiś czas ktoś wyskakuje z takimi pomysłami i za każdym razem zastanawiam się po co? Pomijając wszelkie prawne aspekty, po co komuś taki serwis, chcesz się bawić w Pana Redaktora Dziennikarza, zacznij od swojego miasta, dzielnicy, osiedla, bloku, chyba, że własny serwis z "newsami z Polski i Świata" to jakiś nowy sposób na ukryte kompleksy, jeśli tak to może i ja sobie założę, i zrobię konkurencję AP i Reutersowi...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności