Skocz do zawartości

[Szkolenie] SilesiaSEM & XannSEM Wrzesień!

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych na trzecią już serię szkoleń w zakresie marketingu internetowego, które odbędą się w dniach 25 - 28 wrzesień 2012r. w Katowicach przy ul. Adamskiego. Szkolenia są kontynuacją dobrze znanych cyklicznych warsztatów Silesia SEM.

Podczas szkoleń będzie można pogłębić swoją wiedzę z dziedzin takich jak:

- Marketing w wyszukiwarkach internetowych

- Narzędzia i sposoby pozycjonowania stron

- Prowadzenie skutecznej kampanii Google AdWords

- Sieci społecznościowe w marketingu internetowym

Najważniejszym założeniem szkolenia XannSEM jest zwiększenie świadomości uczestników w dziedzinie e - marketingu.

Udział w spotkaniu poleca się każdemu kto aktywnie działa w branży i pragnie zwiększyć swoje możliwości na rynku.

Użytkowników PiO najbardziej zainteresuje dwudniowe zaawansowane szkolenie z pozycjonowania.

Tym razem dwudniowe szkolenie zostało podzielone na :

1 dzień : "white" hat seo

2 dzień : "black" hat seo

Można wziąć udział w obydwóch lub wybrać te, które jest bliższe Waszym preferencjom white vs black ;)

Zapraszamy na stronę www.xannsem.com, gdzie w zakładce www.xannsem.com/szkolenia jest rozkład jazdy :)

Organizatorzy

logo_UE_granat_na_bialym_rgb.gif oraz logo_xann_poziome.jpg

Marketing internetowy dla firm

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Ja zarezerwowałem już apartament :Dhttps://www.nocowanie.pl/noclegi/katowice/hostele/33419/www,33419.html może są jakieś wolne miejsca jeszcze - tylko dopytajcie bo są tam pokoje po 50 zł ale bez okien i kibla :D Aż się zastanawiałem jak to może wyglądać. Z tego co patrzyłem na mapie to są 2 km od miejsca szkolenia.

PS. Jeżeli chodzi o samo szkolenie to czy trzeba coś mieć ze sobą? Jakiś tablet/laptop itp. Wiadomo, że pewnie każdy będzie miał przy sobie, ale czy na tym szkoleniu się przyda.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

...... są tam pokoje po 50 zł ale bez okien i kibla :D Aż się zastanawiałem jak to może wyglądać. .

no wygląda to jak piwnica :)

PS. Jeżeli chodzi o samo szkolenie to czy trzeba coś mieć ze sobą? Jakiś tablet/laptop itp. Wiadomo, że pewnie każdy będzie miał przy sobie, ale czy na tym szkoleniu się przyda.

tak, śmiało można zabrać ze sobą przydają się rożne takie wynalazki :)

Marketing internetowy dla firm

a zostały ostatnie wolne miejsca dla niezdecydowanych

Niezmotywowanych :)

patrz wyżej: rabaty, znizki, bonifikaty dla PIO

sam widzisz, jak Blake będzie nocował, biedak wydał kase na wstep i teraz ...z "multikodu grupona" pozycjonuje się w piwnicy! :))

Ceny są zdecydowanie zbyt wysokie ;p

sam widzisz, jak Blake będzie nocował

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem :) Apartamenty są tam chyba 4 więc jeszcze masz okazję jak nie są zajęte na pozostałe 3 - 250 za nockę ze śniadaniem.

Ale z tego co czytam to jak liczysz na grupona za szkolenie to chyba raczej będziesz bardziej zainteresowany tym wypasem za 50...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności