Skocz do zawartości

Narzędzie do SPRAWDZANIA a nie MONITOROWANIA pozycji.

gripek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z czego korzystacie jeżeli potrzebujecie w ciągu kilku minut sprawdzić pozycje np. 1000 fraz?

Rozglądam się za programem, który nie będzie monitorować pozycji (taki jak web-tools itp.) tylko zmierzy mi w kilka chwil dużą ilość fraz.

Rank Checker - świetnie się do tego nadaje ale po kilku takich interwałach zwraca błędne wyniki.

Free Monitoring for Google - bez proxy nie pojedzie bo po chwili ban lub sprawdzanie trwa wieczność. Zresztą jest możliwość dodania tylko jednego proxy a nie widzi mi się po 100 zapytaniach za każdym razem zmieniać ręcznie adres.

Co polecacie w takiej sytuacji?

Pozdrawiam.

Free Monitoring for Google - bez proxy nie pojedzie

zastanów się co piszesz, jaki soft "pójdzie" bez proxy w ciągu kilku minut sprawdzić pozycje np. 1000 fraz? Bezsensu to pytanie...

SEOSTATMINI sparwdzi jesli bedzie odpowiednia pula proxy

Bez proxy to w zasadzie nic nie pojedzie na duża ilość fraz. Weż pod uwagę, ze 1000 fraz sprawdzanych co 10 do setnej pozycji to minimum 10000 zapytań. Tak wiec duża liczba proxy jest niezbędna. Jak już tyle proxy masz to np stat4seo bez problemu sobie poradzi. Nie wiem czy w kilka minut 1000 fraz ale na pewno w kilkanaście, kilkadziesiąt. Ja 2500 fraz sprawdzam sobie w 3 godziny, choć mógłbym szybciej ale szkoda mi zarzynać proxy, więc ustawiam tak żeby każde proxy było użyte co mniej więcej 2 minuty.

Wiem, zdaje sobie sprawe, ze bez proxy się nie pojedzie... (przed chwilą kupiłem pule 500 adresów do tego właśnie celu) Ale FMFG ma możliwość załadowania jednorazowo tylko JEDNEGO adresu a taki adres to ja wymęczę po nie wiem... 200 zapytaniach? I później znów muszę wpisywać kolejny adres i kolejny.... A to, że w "kilka minut" to było w przenośni... eh...

Okej, widzę, że Seo-Stat Mini ma to o co mi chodziło. Dzięki za pomoc :)

Jezu... to całe seo stat mini czy jak się to tam zwie to jakaś tragedia! :-D :-D To chyba użytkownikom powinno się płacić, za marnowanie czasu i nerwów z tym "czymś" bo z pewnością "programem" tego nazwać się nie da.

Za to Webpozycja załatwiła wszystko bez żadnego problemu :-)

@ gripeka

A w czym konkretnie jest problem ? Bo wielu użytkowników używa i sobie chwali.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności