Skocz do zawartości

[szukam pracy] Młodszy pozycjoner/asystent pozycjonera

termipl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje pracy jako Młodszy Pozycjoner/Asystent Pozycjonera. Najlepiej we Wrocławiu ewentualnie zdalnie. Pozycjonowaniem interesuję się od około pół roku w tym czasie odbyłem 2 miesięczne praktyki na podobnym stanowisku. Pozycjonuję swoją własną stronę internetową o kontach bankowych. Po około 4 miesiącach pozycjonowania udało mi się ją wypromować na kilka zarówno trudnych jak i średnio trudnych fraz do top 10. Moje niewielkie doświadczenie nadrabiam zapałem, pomysłowością i chęcią do pracy.

UMIEJĘTNOŚCI

Znajomość Google Analytics, AdWords i Narzędzi dla webmasterów

Używam narzędzi pozycjonerskich: Publiker, SeoLight, Free Monitor for Google i Ping SEO Master

Podstawy języków HTML i C++ ,

Podstawy projektowania stron w systemach WordPress i Joomla

Podstawy grafiki komputerowej (Adobe Photoshop i Indesign)

Pakiet MS Office (Word, Excel, PowerPoint)

Język angielski: poziom średnio zawansowany

Po więcej szczegółów, CV i list motwacjny zapraszam na maila pluto(kropka)pawel(małpa)gmail(kropka)com

Chętnie odpowiem na każde pytanie.

Serdecznie pozdrawiam

Paweł Pluto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności