Skocz do zawartości

Jak postawić płatnego precla?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i miodzik, Postaw teraz z 50 płatnych precli

- wszystkie na innych ip, ale nie tej samej grupy adresowej czyli kilku hostingach

- domenach głównych

i już masz pierwszego klienta czyli mnie :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion dla Ciebie będę miał specjalną ofertę:)

Proszę powiedz mi, jak ustawić limit artykułów dla nowego użytkownika. Da się to zrobić?

If{author post="5"} change role to {Subskrybent}

:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Przykro mi nie mam pojęcia - nie znam tej wtyczki - może ktoś inny okaże się pomocny

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Podczas rejestracji jest właśnie płatność za 5 publikacji.

Pakiety potem można by było zwiększać a póki co zapraszam na mojego nowego bloga:

https://rynkowy.com PR=1 (możliwość publikacji tylko dwóch artykułów).

Kody zaproszeniowe(jednorazowe):

6Cy6hat3EN

YfA7ZgmFDd

hwdaRd7WBL

C7PABwbvXf

HoUJUkqEru

j8rVHGyf4z

r77F78BG4Z

ocMGn7sbcj

6VRVgZ4fEw

fw3LBzkCGM

Miał być płatny :)

Będę musiał i tak wdrożyć jeszcze swoje funkcjonalności by to dobrze i należycie wyglądało. Ale ogólnie zapowiada się ciekawie. Teraz zostaje mi sporządzenie prawidłowego regulaminu i tworzenie precli.

Jak na razie nie jest źle i jakoś to powoli rozkręcasz jak widzę. Ja tam kibicuję temu Twojemu projektowi i będę śledził jak się Twoje precle rozwijają - sam mam zamiar postawić precelki w bardzo podobnej formie. :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności