Skocz do zawartości

Jak postawić płatnego precla?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kwestia jest jeszcze taka - czy płatnym preclem nazywasz dosłownie jeden precel, czy płatne precle to ten zbiór ok. 50 stronek co wspomniał Mion. Bo jak chcesz postawić jeden, jedyny i czerpać z tego kasę - to powiem ci szczerze, jak dobrniesz chociaż do hmm poziomu publikuj.org(a co to znaczy do tego poziomu, to nie chce mi sie tłumaczyć, każdy niech interpretuje jak chce) to się grono znajdzie chętnych. Jest jeszcze sprawa zamkniętych precli - tylko dla wybranych o której nawet na pio nie usłyszysz, bo wcześniej czy później ktoś cie skapuje i ustudzi twój zapał, jak jednak zaczniesz co nie co tam wspominać.

Co do samej kwestii zarabiania - widzę, że się napaliłeś, ale są znacznie lepsze formy zarabiania.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

@Stanleyek postaw te 50 precli na domenach nie subdomenach i jak pisałem osobnych IP, ale z różnych grup klas nie czasami wszystkie na jednym SEO hostingu. Zaproś userów do postowani i zgłoś się do mnie. Opracuje Ci jakiś system płatnika online w zamian powiedzmy za dostęp do publikacji :) Praktycznie mogę też napisać panel centralne publikacji, ale mam zdanie , że jak dodaje się z ręcznika do każdego z osobna uważam taki precel za bardziej wartościowy niż jak dodaje do wszystkich z automatu ;) blasta < to oczywiście moje subiektywne zdanie >

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności