Skocz do zawartości

Linki w komentarzach

aniaa.s

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzi mi o podanie na tacy:(

Chodzi chociaż o hasła głównych zmian o których mogę doczytać sama albo podanie linków.

Pozdrawiam:(

W skrócie: premiowana jest różnorodność. Jako anchory: słowa kluczowe - nie jedno, ale kilka różnych i w różnych odmianach, nazwa domeny i nazwa firmy też są pożądanymi anchorami. Nie tylko follow, ale także trochę nofollow.

Nie chodzi mi o podanie na tacy:(

Chodzi chociaż o hasła głównych zmian o których mogę doczytać sama albo podanie linków.

Pozdrawiam:(

W skrócie: premiowana jest różnorodność. Jako anchory: słowa kluczowe - nie jedno, ale kilka różnych i w różnych odmianach, nazwa domeny i nazwa firmy też są pożądanymi anchorami. Nie tylko follow, ale także trochę nofollow.

Dziękuję Tobie bardzo:) o coś takiego mi właśnie chodziło.

P.S.

Jeśli ktoś ma coś jeszcze do dodania to zapraszam do włączenia się do tematu:)

Pozdrawiam

Warto umieszczać. Ja bym się za bardzo brakiem anchora nie przejmował bo ostatnio linki na adres strony są w cenie.

Z tego co pamiętam zawsze najważniejsze linki były z anchorem jako słowo kluczowe, czy coś się teraz zmieniło że piszesz że są w cenie?

Możesz rozwinąć dla mnie to stwierdzenie? :)

Pozdrawiam

Chodzi o to, że dobrze mieć jakis procent linków związanych z marką, nazwą strony czy dokładnym adresem. Nie pomoże Ci to za bardzo osiągnąć pozycji (choć niewielki wpływ będzie miało) ale sprawi, że Twoj rozkład linków będzie bardziej naturalny i w dłuższej perepektywie powinno Ci to pomóc uniknąć filtra. Traktuj je jako ważne uzupełnienie linków z anchorem.

Pomyśl jak ludzie "naturalnie" linkują do strony. Polecając jakąś witryne często używa się bezpośredniego adresu a nie słowa z anchorem. Tak samo można się spodziewać, że część osób poleci przez link nofollow. Mając jednorodną strukturę linków czyli powiedzmy na daną stronę kierują 3 anchory, pierwsza lepsza osoba, która na to spojrzy od razu zauważy, że jest to nienaturalna robota. Lepiej tego uniknąć. Wiem, że to pusty frazes ale staraj się to robić tak, żeby wyglądało to naturalnie. Nikt Ci dokładnie na tacy nie poda jak to robić, musisz stale nad tym myśleć. Tym bardziej, że każdy ma swoje własne przemyślenia i sposoby.

Pozdrawiam

Napiszcie mi proszę jeszcze jak wygląda sprawa z programami co automatycznie dodają komentarze i wpisy na forach, które wcześniej napisałam?

Czy są drogie i czy warto? Jeśli znacie jakieś to napiszcie proszę nazwę, cenę i czy jest skuteczny:)

Pozdrawiam:*

• 3 tygodnie później...

Od czasów czarno-białego dziobaka wszelkie linki są dobre, im więcej tym lepiej (ale bez przesady), z różnych źródeł, domen, we wszelkich formach odmian. Im większa różnorodność anchorów - tym lepiej i mniejsza szansa na filtr/ban.

Im bardziej linkowanie będzie przypominało "ludzkie zachowania" tym pewniejsze staną się pozycje - puki co.

Jednakże cały proces wypozycjonowania zajmie więcej czasu.

Czyli za nadmierną ilość linków nofollow też strona może polecieć w filtr ?

Tak... Jak będziesz miał np. 95% noffolow... To raczej nie będzie to wyglądać "naturalnie"....

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

No a za wychodzące również ?

Nie

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności