Skocz do zawartości

Duży mailing ... jak to zrobić ?

alpine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Daj mi link do tej oferty za 25 złotych.

Na VPS i Dedyku teoretycznie nie ma limitów, jednak jak firma otrzyma abuse na Ciebie to grzecznie powiedzą CI, dziękujemy. ;)

Misiek :) jak piszę, że mam taką ofertę to powinieneś uwierzyć, po co mam ściemniać? To nie forum Neostrady :) Nie ma takiej oferty oficjalnie bo to stawka wynegocjowana prywatnie, normalna cena to ok 45 zł lub 50 zł / godzina. W Linuxpl jestem od lat.

Misiek :) jak piszę, że mam taką ofertę to powinieneś uwierzyć, po co mam ściemniać?

Misiek, to napisz, że to oferta "po znajomości".

Za 25 złotych to możesz kupić bilet na pociąg na nie mieć profesjonalnie skonfigurowany serwer. ;)

| Teraz oferujemy serwery VPS i hosting dedykowany także na terenie Polski |

zazwyczaj mają ograniczenie do 10000 maili dziennie

Żaden poważny hosting nie pozwoli Ci wysyłać tyle maili codziennie na hostingu współdzielonym.

Domyślna konfiguracja wysyłki maili w cPanel jest 2100 dziennie. Na duże wysyłki to VPS lub serwer dedykowany odpowiednio skonfigurowany.

No właśnie pozwolą tylko tak jak pisał Tomaan trzeba się z nimi skontaktować, a nie przypuszczać że "poważny hosting" symbolizuje się ograniczeniem do ok 2000. Tak standardowo prawie każdy ma ograniczenie 2000 ale wystarczy email, że ma się duża baze, że nie będzie się spamować, chyba tylko ionic mi nie podniósł to przestałem używać ich usług. Bo szczerze.. baza 40.000-80.000 klientów to żaden wyczyn, mocno średni standard i jak przychodzi im podesłać coś o nowościach to jest problem.

przecież na VPSie czy dedyku nie ma limitów.

Przecież napisałem wyżej że dedyk, czy vps bez limitu jest ok. Hosting pisałem w rozumieniu współdzielony hosting typu linuxpl a nie serwer nad którym posiadasz pełną kontrolę i sam go konfigurujesz.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Przy takich dużych mailingach przydaje się raport aby usuwać nieistniejące konta(jak już zwrotki dostaniemy). Jak to nie jest jakiś zakazany temat w tym mailu i nie jest potrzebne aby był na jutro przed 20:00 u każdego usera, to wrzuciłbym w kolejkę forum. Np. na IPB świetnie sobie radzi z mailingiem. Ustawić niską wartość wysyłek na minutę. Po prostu lepiej nie trafiać na black i grey listy.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Przy takich dużych mailingach przydaje się raport aby usuwać nieistniejące konta(jak już zwrotki dostaniemy).

Wystarczy analizować bounce rate, to standard w programach do wysyłki, wystarczy ustawić na 0 i na usuwanie a program nie bedzie podejmował kolejnej próby wysłania i usunie z listy maila.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności