Mion Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 @Dlaczego Bo zadzwonił klient .... i zapomniałem wysłać na FTP... Już wysłane, więc należy pobrać ponownie HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 @@Dlaczego Bo zadzwonił klient najlepsza odp suportu jaką słyszałem oczywiście na plus. Sory za off Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 fajnie, że są screencasty do aplikacji ale poza wizją przydałoby się trochę fonii myślę, że w trakcie pokazywania mógłbyś po prostu mówić co robisz i po co - było by wtedy dużo łatwiej wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ogólnie przydała by się stronka ze wszystkimi screencastami w jednym miejscu Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Te kwestę też postaram dopracować: -- Teraz postaram się wdrożyć funkcje/podprogram do szybkiego sprawdzania pozycji dla słów kluczowych i domen. Piszę postaram, bo muszę dopiero wymyślić stosowną metodę HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 miałem kiedyś taki skrypt, który pokazywał zebrane do kupy (chmurka) wszystkie znaczniki keywords ze stron z top10 na szukaną frazę. Tj. szukam,np. frazy "abc" , widzę jakie domeny są w top 10 i do tego w chmurce wszystkie keywords-y <meta name="keywords" content="1,2,3,"> ze stron z top10 i ilością wystąpień. Może dałoby się to wdrożyć przy okazji? wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dzisiaj na 2 rzeczy zwróciłem uwagę: 1. Podczas zapisywania rezultatów pracy programu nie pyta on o to czy może nadpisać dany plik. Warto dodać taki alercik, bo można sobie nadpisać coś ważnego i wtedy dym. 2. Mega dobra jest opcja z wyrażeniami regularnymi. Ale za każdym razem muszę sobie je wpisać jak jest proste, albo skopiować. Nie można jakoś zorganizować tego z poziomu programu tak, aby wstawiać sobie zdefiniowane wyrażenia reg? SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 @ebsand - to o czym Piszesz wydam w jutrzejszej wersji z tym dodatkiem dla masowego sprawdzania pozycji w google który dziś zapowiedziałem. Funkcja sprawdzania będzie małym hitem ---- I właśnie wpadłem na pomysł następnego moduły powiązanego z tym od sprawdzania pozycji dla keywords domeny w google ... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 UWAGA - definiując typ wpisu w programie KatalogiSubmitter.exe wchodzącym w skład pakietu USM do dodawania wpisów do SeoKatalogów oraz Sinooke proszę zwrócić uwagę na polskie litery. Np dla grupy tego wydawcy: https://www.katalogis...-multikody.html typ wpisu <option value="5">Wpis zwykly MULTIKODA (kod zwykły we wszystkich katalogach)</option> Jest "zwykly", więc jak zdefiniujemy typ wpisu wpisując ręcznie odruchowo z ł -> Wpis zwyły MULTIKODA będzie to inny ciąg znaków i program rzecz jasna nie dopasuje nam typu wpisu :] HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mam dziwny problem z dodawaniem do katalogów Sinooke do jednej z grup. Niby trwa dodawanie, ale status zatrzymuje się na informacji [OK] dodaje wpis i żądanie jest zatrzymywane, przechodzi do następnego katalogu. W komunikatach zwrotnych też mam tylko: Start: https://katalog.com -> Główna: Kategoria1-> Podkategoria1 -> Główna: Kategoria2-> Podkategoria2 Co ciekawe, dziwne tylko w jednej z grup tak mam, testowałem np. u siebie (Grupa Xemix) i dodaje bez problemu. Mion - grupę i przykładowe katalogi podam Ci na priv w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wyślij mi na email nie na PM plik projektu XML oraz listę tych katalogów i multikoda jakiego dodajesz. Zobacze co w sinooke piszczy HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Posłałem na @ plik XML oraz listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 I bardzo dobrze, bo dzięki temu wyeliminowałem pewien bug. Należy pobrać ZIP'a ze stałej lokalizacji i podmienić na tą wersję dodawarki KatalogiSubmitter 1.5.9 --- W kategoriach do wpisu zamiast wszystkich kombinacji jak: internet @ katalog internet @ katalogi internet @ katalog stron internet @ katalogi stron katalogi @ katalogi darmowe wystarczy dać w skrócie: internet @ katalog HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Co to jest "TRIM" i "KSW" w wyszukiwaniu wpisów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 TRIM" < Przytnij do domeny głównej wczytywane adresy KSW < Jeśli mamy wiki wyszukiwania i wczytamy kolejne adresy zaznaczenie skasuje wcześniejsze wyniki HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.