Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W tej chwili nie, ale nie wykluczam w przyszłości takiej funkcji raportów

Założenia modułu to:

- szybkie i dokładne sprawdzanie pozycji dla dużych ilości keywords np po 100 z Keyword Tool Google ;

- sprawdzanie po przez proxy z różnymi IP stabilności pozycji danego keywords;

- zapisywanie w bazie co daje nam archiwum pozycji;

- obsługa proxy publiczne i prywatne z hasłami;

- eksport do CSV;

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Brakuje mi przycisku STOP przy Google Harvest - dla niecierpliwych. Czytałam, że można suwakiem na 0 ale u mnie suwakiem przy Google Harvest robi 10 wątków.

Jak u Was ze skutecznością Katalogi Submitter? U mnie na razie ani jednego wpisu :|

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Skuteczność katalogsubmitera dochodzi do 100%. :)

Na temat zatrzymywania już się wypowiedzialem.

Co do geolakalizacji miasta:

- proxy z danej lokalizacji

- jeśli idzie w URL przekazać parametr miasta jak najbardziej mogę taki dodać :)

---

Wysłano z iPhone

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A co dodajesz i gdzie dodajesz?

Ja zrobiłem sobie małą listę darmowych seokatów + kupiłem 5k deathbycaptha i śmiga. Fakt ze darmowe katalogi są gówniane ale do testowania programu jak najbardziej wystarczą. Dodawałem też z kodem i śmiga. Donmini też bez zarzutów więc nie wiem co Ci tam nie działa.

Gdyby katalogsubmiter nie działał Userzy nie dali by mi spokoju i powiesili autora programu za wirtualne cochones :]

na screencast jest pokazana obsługa jak i samo dodawanie do 3 rodzaju katalogów.

---

Wysłano z iPhone

W dniu 29.08.2012 o 10:23, Danae napisał(a):
No właśnie nie działa dodawanie na 2. instancji programu, a na pierwszej działa :) ale spoko mnie to wystarcza.
Jeśli działa na pierwszej MUSI działać na drugiej i n-tej. Jeśli skopiowałeś cały katalog z programem możliwe są inne ustawienia dostępu do katalogów na captcha itd dla OS od Windows Vista zaczynając.
  W dniu 29.08.2012 o 10:36, webfighter napisał(a):
Mion sprawdzacz pozycji będzie działał nie tylko dla google.pl?

(google.de, google.com itd)

Na start w googe.pl później mogę dodać inne, bo to nie sprowadza się tylko do wyboru nazwy domeny.

Jeśli chodzi o wyszukiwacza dodania w serwisach to jak wkleję z OmniSpeeda ciurkiem dane i zaznaczę jako webmini to znajduje nawet wordpressy, jednak pytanie do autora czy znajdzie wszystkie linki lub ewentualnie jako co zaznaczać, aby % odnalezienia linków był jak największy. Musze przyznać, że szuka fenomenalnie.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

W dniu 29.08.2012 o 12:39, Danae napisał(a):
webmini to znajduje nawet wordpressy,
Podeślij mi na email systemy.internetowe@gmail.com adresy serwisów które są według Ciebie rozpoznawane niepoprawnie - sam jestem ciekaw. Poza tym nie wszystkie webmini obsługują wyszukiwanie.

@aby % odnalezienia linków był jak największy.

Nie ma konfiguracji modułu wyszukiwania. Wyszukaność i tak dochodzi do 100% jeśli nie odnajdzie to znaczy, że dany serwis ma niestandardowo zmodyfikowany kod lub co się też zdarza składniowe błędy w HTML .

W dniu 29.08.2012 o 23:50, mindryl napisał(a):
do miliona a reszte trzeba wczytywać poźniej z harvested sessions - jak to ma rozwiązane ten soft?
W obecnym wizualnym trybie pracy wyświetlania wyników przy pobieraniu 1M linków spowodowało by zapewne pewien problem z odświeżaniem ich wizualnej listy. Mogę to rozwiązać dodając opcje bezpośredniego zapisywania danych do pliku która jak sądzę wyeliminuje problem :pisze:

---

Nadal czekam na informacje od Dane .... wiec prześlij poproszę, bo chciał bym tą sprawę zbadać ;)

W dniu 29.08.2012 o 10:11, Mion napisał(a):

Gdyby katalogsubmiter nie działał Userzy nie dali by mi spokoju i powiesili autora programu za wirtualne cochones :]

Wszystko jak najbardziej działa. W ciągu ostatnich 24h dodałem przy pomocy USM kilkadziesiąt domen do jednej z większych grup prywatnych SEOkatalogów (oczywiście z multikodem).

W przypadku jednorazowych blastów na katalogi, skonfigurowanie projektu trwa krócej niż w SEOCAT, więc w takich sytuacjach polecałbym używanie USM. Jeśli będziemy mieli gotowy opis i tytuły, to skonfigurowanie projektu i dodanie go (z multikodem) do np. 100 katalogów nie powinno zabrać więcej niż 1,5 - 2 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności