Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
:olaboga: Pewnie to przez te plamy na słońcu, bo padała cała siec ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zmiana w wersji : UltraSEOMaster 2.7.8

W module Rozpoznawanie skryptów High-tech zwiększono ilość wątków do 50.

Pakiet programów USM:

- UltraSEOMaster 2.7.8

- KatalogiSubmitter 1.6.6

- PozycjeKeywords 1.0.3

- SiteIndeksator 1.2.1

Jak zwykle "z tego linka" można pobrać obecną wersję: https://www.http200.pl/wyszukiwacz/SEOwyszukiwaczBeta.zip

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Polecam wypakować do osobnego katalogu :)

Nie to mój błąd, bo nie wysłałem zipa'a zanim napisałem posta : :olaboga:

Działa wam ten moduł rozpoznawania?, bo u mnie niby wczytał adresy ale nie wykonuje nic

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Chwila sprawdzam, bo coś przez tą zmianę watków jest nie tak :]

===

OK, poprawione i sprawdzone :pisze: Z tego wynika, że tylko moje programy mogą działać wielowątkowo, bo ja jak robię za dużo operacji naraz są potem takie smaczki :olaboga:

W związku z końcem miesiąca <koszty działalności firm> ogłaszam małą promocję na pakiet rozszerzony USM.

PROMOCJA Osoby które dokonają zakupu pakietu podstawowego USM dziś do 24 ->

DOSTAJĄ GRATIS <za przysłowiową złotówkę by mógł być na FVAT> Wysoce wydajny program do obsługi blogów opartych o wordpress - BlogSubmitter który normalnie kosztuje 250 zł. Wiec cena całości wynosi 301 zł netto :)

Wpłatę 370.23 zł można dokonać bezpośrednio na konto formowe:

Dane konta do zakupu programów:

ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

Podając w tytule wpłaty Promocja + Nazwę firmy lub Imię i nazwisko kupującego oraz wysłać dane do wystawienia FVAT na Email: systemy.internetowe@gmail.com. Jeśli ktoś woli "tradycyjną" formę zakupu poprzedzoną fakturą proforma może wysłać do mnie dane do FVAT

=================================

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314

REGON: 301740913

Kontakt:

Email: biuro@http200.pl

Email: systemy.internetowe@gmail.com

Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:

ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

Pozdrawiam_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności