Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moze jakas promocja wlasnie na blogsubmittera?

Cały czas jest -> dla posiadaczy pakietu USM cena blogsubmittera tylko 200 zł netto. Ale mogę zrobimy dziś jeszcze lepszą -> Oto i ona: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/168406-program-blogisubmitter-program-do-obslugi-blogow/page__st__165#entry1190241

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Niestety muszę się odezwać w tym temacie, bo mam sprawę. Mam nadzieję, że mój post nie zostanie "olany" bo chciałbym pochwalić i wynieść pod niebiosy dodatek do USM nazywający się Katalogisubmitter. Korzystam z niego namiętnie i nie ma lepszego narzędzie (tzn jeżeli chodzi o dodawanie do grup na multikody). Mam tylko taki mały problem. Jest trochę grup, które kurde nie pofatygowały się i maja kiepskie serwery i puszczając nawet na 1 wątku te 10 sek. timeouta ustawione na sztywno w programie strasznie utrudnia pracę. Nie dałoby się go zwiększyć do 20-30, albo ewentualnie zrobić opcji ustawienia ile sekund chcemy mieć timeouta?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

OK, Możliwość zmiany timeout dodana w zakładce konfiguracja:

conftimeout.jpg

Aktualna wersja - KatalogiSubmitter to 1.6.8. Do podmiany ze stałej lokalizacji: https://www.http200.pl/wyszukiwacz/SEOwyszukiwaczBeta.zip

Nie testowałem tej zmiany, ale powinno być OK :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam pytanie odnośnie wyciągania znaków z listy stron.

Chodzi mi oto, aby z danej listy zostały wyciągnięte tylko takie dane jakie chcę np:

internet#/category/internet/ (footprints)

Tryb wyszukiwania znaków>Ciąg w adresie linka

I wszystko ładnie wyszukuje tylko nie to co chcę..

Chce tylko strony zawierające w adresie /category/internet/, a dostaję też wpisy zawierające słowo internet..

Ktoś pomoże? Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie o co mi chodzi :D

Z okazji dnia kobiet dla kobiet z forum w ramach prezentu okolicznościowego są dwie darmowe licencje + :roza: ode mnie.

Można się po nie zgłosić do mnie na PM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności