Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A moim zdaniem bardzo dobrze Mion zrobiłeś :)

To na pewno zalezy od punktu siedzenia.

Ale nie zmienia faktu, że czym innym jest wprowadzenie czegoś co np jest w module blogisubmitter czy ma szerokie zastosowanie i jest w innych softach harvestujących jak scrapebox czy gscraper, a co innego taki koncert życzeń jak z poprzedniej strony - dodawarka do katalogów jest tylko dodatkiem w tym pakiecie.

Tu nie będziemy dyskutować czy dobrze czy nie dobrze. Jest tak, a nie inaczej i to się w tym pakiecie już nie zmieni.

Przycinanie subdomen do domen na pewno dodam, bo jest to funkcja której brakuje.

Jeśli program ma błędy tak jak wykryty ostatnio to usuwam priorytetowo.

Natomiast co do koncertów życzeń < i jakiś dziwnych nie obrażając nikogo niszowych funkcji > to mają mają u mnie niski priorytet.

Takie jest oficjalne stanowisko autora przedmiotowego pakietu.

Pozdrawiam Dariusz Janicki

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314

REGON: 301740913

Kontakt:

Email: biuro@http200.pl

Email: systemy.internetowe@gmail.com

Telefon: 723 227 124

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Re mindryl: NIe koncert życzeń, a kilka funkcjonalności które ułatwiłby życie i przyspieszyły pracę. Jeżeli się pojawią w abonamentowej wersji softu, też się będę cieszył.

Oczywiście, dla mnie osobiście i chyba nie tylko dla mnie priorytetem jest aby pakiet harvestował (a czasem raz-dwa razy do roku google potrafi w serpach pozmieniać coś i bez updatu harvester leży) i aby nie odstawał od konkurencji funkcjonalnością - scrapebox gscraper, reszta jest już oczywiście w gestii autora czy tak jak piszcie abonametów.

Oczywiście, dla mnie osobiście i chyba nie tylko dla mnie priorytetem jest aby pakiet harvestował (a czasem raz-dwa razy do roku google potrafi w serpach pozmieniać coś i bez updatu harvester leży)
Ale na takie zmiany to ja jestem przygotowany, więc jak zaistnieje taka sytuacja będę reagował w miarę możliwości w trybie pilne niezależnie czy były to program na abonament czy tez nie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To jeśli koncert życzeń aktywowany to myślę, że mój pomysł jest godny zainteresowania (chyba, że się mylę to proszę mnie poprawić)

Sprawdzanie PR i Site dobra szybka sprawa lecz dobrze by było jak bym mógł sobie to wyeksportować do pliku CSV tak jak jest to w programie https://www.cleverstat.com/en/page-rank-software.htm.

Nawet nie musi być CSV może być w okienku ze znalezionymi wynikami na przykład:

adres.pl|4

adres2.pl|2

Chyba, że już jest taka opcja w USM a ja nie wiem to jak to odpalić ?

bilbord_opublikuj_mini.png

W pakiecie USM w module do sprawdzania PR i SITE jest opcja zapisania wyników do pliku txt. Na dole po lewej stronie obok wczytaj z pliku jest przycisk "zapisz wynik". Dane są zapisywane w pliku txt, a tabele są rozdzielone średnikiem.

Edit: literówka

czy byłaby mozliwośc dodania jej również usm?
Dodane w wersji - UltraSEOMaster 2.8.0

W menu Akcje -> Przytnij do domeny

Z tego linka można pobrać obecną wersję: https://www.http200.p...ukiwaczBeta.zip

Znowu muszę zasięgnąć opinii użytkowników, a mianowicie jak wygląda sprawa katalogów na modyfikacji WP-kat czy są publiczne katalogi na multikody do których można dodać z zewnątrz tj bez konieczności korzystania z "wbudowanych" dodawarek. Pytanie to w zasadzie kieruje do wydawców takich grup katalogów czy by byli zainteresowaniu implementacją dodania do nich w ramach: Oferta wydawców katalogów na multikody programu KatalogiSubmitter

wp-katy mają swoją dodawarkę. Jest to na zasadzie wupress i presello (chyba tak to się nazywają te nowe wtyczki). Tam dodajesz jeden wpis z synonimami w jednym miejscu (w dodawarce), która później już sama publikuje wpisy w pozostałych katalogach, więc nie ma tutaj czego wdrażać, chyba że... ktoś chciałby dodać w ciągu minuty od razu wpis do wszystkich katalogów to tylko taką ewentualność widzę, ale na moderację tak czy tak by musiał czekać a dla właściciela katalogów byłaby to bezsensowna robota bo zamiast wymoderować jeden wpis w dodawarce to trzeba by moderować tych wpisów 100... W dodawarce najszybsza publikacja możliwa do ustawienia to 10 wpisów co godzinę. Jedyne co można by zrobić to zebrać wszystkie grupy w całość, bo jest ich już trochę i zrobić coś na zasadzie dodawarki do dodawarek ;), tylko to już bardziej jakiś soft pod linuxa by musiał być, żeby w jakieś bazie zapisywał multikody do danych grup i adresy dodawarek. Wtedy możnaby dodać projekt w jednym miejscu i poleciałby do wszystkich podpiętych dodawarek naraz, na przykład z 20 zespinowanymi opisami.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jedyne co można by zrobić to zebrać wszystkie grupy w całość, bo jest ich już trochę i zrobić coś na zasadzie dodawarki do dodawarek

Inaczej tak jak napisałeś, tona nowej roboty dla właścicieli i moderacja katalogów pojedynczo.

Taka dodawarka do dodawarek to już byłby mistrz...ale (chociaż to nie temat wtyczki wp-kat) wystarczyłoby do szczęścia to, żeby można było założyć w każdej grupie 1 konto i dodawać z niego strony z różnymi mailami.. tylko tyle:]

Wiec chyba czas wydać własny skrypt katalogu :pisze:

Z okazji pierwszego dnia wiosny ogłaszam kolejną promocję

Pakiet programów USM:

- UltraSEOMaster 2.8.0

- KatalogiSubmitter 1.6.6

- PozycjeKeywords 1.0.3

- SiteIndeksator 1.2.1

+ GRATIS BlogiSumbitter Do tego aż na DWA STANOWISKA!!! < 1 zł netto by mógł byś jako pozycja na fakturze>

Cena promocyjnego pakietu - 301 zł netto

Osoby zainteresowane zakupem w promocji proszone są o konak z BOK i podanie danych do faktury lub bezpośrednią wpłatę kwoty 370,23 PLN na konto <ING>: 05105015201000009079642766 Tytuł wpłaty: Promo wiosna 2013 <nazwa firmy lub imie nazwisko >

Promocja obowiązuje do dziś do 24.

--------------------------------------------------------

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314

REGON: 301740913

Kontakt:

Email: biuro@http200.pl

Email: systemy.internetowe@gmail.com

Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:

ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności