Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

INFO: Wszystkie faktury dla zakupu w ostatniej promocji zostały wysłane do kupujących.

Gdyby ktoś nie dostał proszę o kontakt.

---------

Jednocześnie ogłaszam ostatnią w tym miesiącu świąteczną promocję.

Promocja typu "szwedzki stół" Sam Wybierasz, co chcesz kupić czy ma być to dodatek programu BlogiSubmitter, RssHtmlGenertor czy też zwiększenie ilości stanowisk = licencji dla programów lub kombinacja tych dwóch.

Cena tylko 350 zł netto - na fakturze nie będzie poszczególnych pozycji tylko ogólna informacja: Pakiet "SEO programów" w promocji.

Osoby zainteresowane proszę o wysłanie "składowych" jakie by widzieli w swoim pakiecie oraz dane do faktury do mnie do BOK lub uprzedni kontakt telefoniczny - kontakt. Faktura zostanie wystawiona z datą zaksięgowania wpłaty, więc jak ktoś potrzebuje kosztów, wpłaty powinien dokonać jeszcze dziś.

Dodam, że kompozycja nie może być przesadna, bo taka zostanie odrzucona. Podstawowa kompozycja możne składać się z pakietu USM + BlogiSubmitter.

-----------------------------------------------------

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314

REGON: 301740913

Kontakt:

Email: biuro@http200.pl

Email: systemy.internetowe@gmail.com

Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:

ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@dałoby radę dodać do KatalogiSubmitter pole "Uwagi dla moderatora", e

Tak, mogę w przyszłym tygodni dodać takie pole na "uwagi do moderatora" :]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Po świętach zobaczę co da się zrobię :pisze:

otrzyma ode mnie listę aktualnych precli oraz listę WPMU.
Czyli w promocji mamy dodatkowo darmowe zatankowanie baku ... -> Zatem dziękuję w imieniu użytkowników korzystających z zakupu promocyjnego :good:

Jeśli ktoś jeszcze nie ma aktywacji dla ostatnich zakupów promocyjnych to proszę o przypomnienie i przesłanie kluczy programów.

Jestem na wyjeździe <offline>, więc przy komputerze okazjonalnie, ale jak by ktoś nie miał aktywacji to do wieczora z pewnością uda się aktywować :)

Promocja typu "szwedzki stół" Sam Wybierasz ... + darmowe listy jeszcze trwa... :excl:

Ja bym prosił o podstawową funkcję jakiej brak w USM i BlogiSubmitter, a mianowicie przycisk "Zatrzymaj" i "Przerwij", a przynajmniej ten drugi. Kilka razy już mi sie zdarzyło, że wszystko ustawiłem, odpaliłem jakąś listę i dopiero zobaczyłem błąd i jedyne wyjście to wyłączyć program, bo inaczej nie da się go zatrzymać. Natomiast po wyłączeniu jak się nie zapisało projektu to wszystko od nowa trzeba ustawiać :(

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Temat już był poruszany i nie jest przewidziana taka funkcja w tych programach. Pracę programu Można zatrzymać suwakiem wątków zmniejszając do zera i poczekać aż się wykonają.

Dodam ze nie jest to spowodowane "złą wolą" autora, ale ograniczeniami technicznymi jakie nakłada zastosowana implementacja wielowatkowosci z możliwością zmiany ilości wątków podczas pracy programu.

---

Wysłano z iPhone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności