Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

W jakim miejscu - module ? Jeśli harvestera to oznacza, że żądanie HTTP nie zwróciło pełnego kodu HTTP. Dzieje się tak w zasadzie tylko w żądaniach z proxy. Innymi słowy proxy zwróciło niekompletny kod HTML, wiec takie żądanie jest powtarzane .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W jakim miejscu - module ? Jeśli harvestera to oznacza, że żądanie HTTP nie zwróciło pełnego kodu HTTP. Dzieje się tak w zasadzie tylko w żądaniach z proxy. Innymi słowy proxy zwróciło niekompletny kod HTML, wiec takie żądanie jest powtarzane .

Tak mam na mysli harvestera. Nie wiem tylko dlaczego, bo proxy jest działające i nie ma bana. Ale harvest teraz zajmuje mi 3-4 raza dłużej niż zwykle i pojawiają sie własnie te komunikaty, a zawsze było to jedynie albo ban i podmiana albo pobranie wyników. Więc nie wiem z czego to moze wynikać i czy ktoś jeszcze ostatnio zauważył takie zjawisko?

bo proxy jest działające i nie ma bana.
Rozumiem, że to są twoje prywatne proxy postawione na serwerach do których nie ma nikt dostępu i jesteś 99% pewien ich sprawnego działania? Urwane dane nie mają nic wspólnego z banem w google.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Promocja typu "szwedzki stół" Sam Wybierasz -> [ https://www.forum.optymalizacja.com/topic/156261-program-wyszukujacy-w-katalogach-preclach-google-sie-pr/page__st__1080#entry1204906 ] reaktywowana do jutra do godziny 24 :)

Tak w ramach promocji "szwedzki stół" :)

Tak w ramach promocji "szwedzki stół" :)

To spośród czego można wybierać? :D Jak szwedzki stół to można brać np. 2 licencję dla BS lub taki pakiet, o którym pisze mianle? Myślałem, że to będzie za dużo :) Jak tak, to ja z miłą chęcią na talerz dorzucę jeszcze Rss-a do USM-a i BS.

I takie promocje, to ja lubię :) Jak już przetestuję, to z pewnością podzielę się wrażeniami.

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

Mion potwierdził że można: usm+bs+rss-a :)

no to muszę go zagadnąć, bo czytałem tamtego posta o szwedzkim stole i wywnioskowałem, że jak przesadzimy, to i tak będzie to odrzucone :) Wygląda na to, że nie przeczytałem tego ze zrozumieniem, ale nie zmienia to faktu, że postawiłem na SEO Mastera :-) Tak, jak pisałem w innym temacie, promocje działają na wyobraźnię.

INFORMACJA: Zostały wystawione i wysłane wszystkie e-FAKTURY. Tak, że proszę sprawdzić pocztę. Jeśli by się jednak okazało, że ktoś z kupujących takowej nie otrzymał proszę o kontakt z BOK :)

----

Pakiet "Szwecki Stół" w ramach ostatniej promocji nie do końca był zrozumiany o co w tym chodzi, więc ogłaszam:

Pakiet majowe SEOchrabąszcze 3x2 wkład którego wchodzą wszystkie wydane przeze mianie "SEO" programy x aż 2 dowolne stanowiska - komputery. Czyli:

Pakiet programów USM:

- UltraSEOMaster 2.7.9

- KatalogiSubmitter 1.6.8

- PozycjeKeywords 1.0.3

- SiteIndeksator 1.2.1

- Program BlogiSubmitter;

- Program RssHtmlGenerator;

W atrakcyjnej cenie 350 zł netto.

Pozdrawiam

-----------------------------------------------------

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314

REGON: 301740913

Kontakt:

Email: biuro@http200.pl

Email: systemy.internetowe@gmail.com

Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:

ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

Myślę, że z dwa tygodnie :)

No to jest dopiero promocja :D 2 licki w cenie jednej :D Nic tylko brać. Ja kupiłem szwedzki stół, fakturka dotarła dziś :) Póki co testuję możliwości programu i jestem zadowolony :) Wiele jeszcze muszę się nauczyć, ale przynajmniej jest mobilizacja do nauki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności