Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Co z naprawą softu który zwiesza system i zabija procka-> https://snag.gy/uHPNi.jpg

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie napotkałem takiego zjawiska w testach. Używasz na systemach 32 bitowych ?

Jak widać nie, bo jest znacznie jako exe *32, tak, że może to mieć związek.

Z drugiej strony na Windows 2008 Standard R2 - 64 bit też mi nie występowały takie przypadki.

--------

Wiec sprawdź operacją na VPS z systemem Windows 2008 Standard R2 - 64 np www.v-net.pro/vps_windows lub e24cloud.com/pl i jeśli wystąpi Prześlij mi do BOK screen jak wyżej oraz jakie dane były wprowadzone i typ operacji bym mógł przetestować ponownie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

windows 7 64bity, testowany na 2 maszynach ( wysłałem info do znajomego by sprawdził i też ma taki problem tez na win 7 64bit) nie pracuje na 32 bitowych maszynach. Żeby pokazać problem włącz harvestowanie np 2k zapytań i tak koło 1k zaczyna występować problem tzn rośnie zużycie procesora w taki sposób ze dochodzi do maximum i potem zblokowanie procesu jest już nie możliwe jeśli nie przypilnuje tego. Gdyby to było na 1 maszynie wtedy wiedział bym że to wina kompa. Wcześniej nie było takich problemów dopiero jak wgrałem ta najnowsza wersje, nie mam starych instalek wiec nie sprawdzę tego. Jak znajdę jutro chwile to nagram film to prześle z uwzględnieniem pracy procesora i programu.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Jak znajdę jutro chwile to nagram film to prześle z uwzględnieniem pracy procesora i programu.
Nagdaj też wygląd okna operacji bym wiedział, co się dzieje i prześlij do mię też "obrabianą" listę bym mógł odtworzyć operację :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tego samego kompa i konta użytkownika - bez ograniczeń.

• 1 miesiąc temu...

- UltraSEOMaster 2.8.8.8

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Czy USM obecnie prawidłowo tak ogólnie działa?

P. S. Troszkę dziwię się, że autor nie kontynuował projektu USM i BS... a były to naprawdę dobre softy. Obecnie na jego miejscu wprowadziłbym płatną aktualizacje i w razie zmiany algorytmu itp. dalej prowadził support... a nie wymyślał nowe programy, których prawie nikt nie kupuje.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

na listach powyżej 10k, program się wywala.

Prawdopodobną przyczyną może być za mało pamięci na potrzeby programu.

Sprawdź - Prawoklik na dolnym pasku - Menedżer zadań - zakładka Wydajność

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności