Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, jest tam najnowsza wersja programu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spodziewam się linczu i publicznego wyśmiania.

Nie było mnie na forum z rok, a moje seo obecnie ogranicza się do własnego zaplecza i kilku katalogów.

Kiedys próbowałem znaleźć jakieś informacje o popularnym swego czasu USM, który miał być alternatywą dla SB i paru innych. Czy projekt nie jest wspierany? Na forum nie mogę nic znaleźć, a Mion nie odbiera telefonu podanego na swojej stronie.

Mam przeczucie, że było o tym głośno, a znawcy tematu dziwią się, jakbym pytał o katastrofę smoleńską (przecież to takie oczywiste), ale zapewniam was, że to nie trolling. Czy ktoś może mi coś wyjaśnić?

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Korzystając z okazji, że są nowe wpisy w tym wątku poinformuje, iż dla użytkowników programu USM którzy nadal chcą z niego korzystać przygotowałem wersję bez autoryzacji na dowolnym komputerze.

Zatem jeśli ktoś chce skorzystać proszę wysłać wiadomość na adres Email: systemy.internetowe@gmail.com tytułem "USM bez autoryzacji"  z tego konta z jakiego dokonano zakupu programu lub podając aktywny kod autoryzacji. W RE prześle link do wersji programu bez autoryzacji.

Pozdrawiam

Dariusz Janicki

a Mion nie odbiera telefonu podanego na swojej stronie.
Odbiera, odbiera ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 miesiąc temu...

Korzystając z okazji, że są nowe wpisy w tym wątku poinformuje, iż dla użytkowników programu USM którzy nadal chcą z niego korzystać przygotowałem wersję bez autoryzacji na dowolnym komputerze

czy to aktualne? Bo wysłałem kilka dni temu e-mail i cisza....

P.s na blogi submitter też poszedł mail

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

To oburzające ! Autor nie chce wysłać darmowej wersji ? Parę dni temu ? Skandal !

Ps. wiele mc temu ładnie poprosiłem i otrzymałem, ale gdybym nie otrzymał to ... na 100% bym tu słowa nie napisał ...

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

To oburzające ! Autor nie chce wysłać darmowej wersji ? Parę dni temu ? Skandal ! Ps. wiele mc temu ładnie poprosiłem i otrzymałem, ale gdybym nie otrzymał to ... na 100% bym tu słowa nie napisał ...

Po co się spinasz?

Zadałem pytanie czy aktualne, co w tym dziwnego? Z usm korzystałem i napewno będę korzystał - a jeżeli można mieć możliwość korzystania na wielu serwerach np. harvastując to czemu by nie skorzystać z promocji jaką oferuje Mion?.

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

Nie ufał bym na 100% wysyłanemu  Emilowi :tuptup:  bo może się zawieruszyć po drodze...

Zasada komunikacji jest następująca :

- Jeśli się ktoś bardzo spieszy, to może zadzwonić i nawiązać połączenie głosowe wtedy trudniej delikwenta zignorować hehe  <_<  . Jeśli i się nie uda nawiązać połączenia ponowić próbę za paręnaście minut ;

- Jeśli ktoś się nie śpieszy może wysłać Emila. Jeśli Emil, biedny Emil :glaszcze:  nic nie załatwi patrzeć punkt pierwszy;

- W ostateczności można napisać na PM;

Ok sprawa załatwiona, dzięki Mion

Do usług  :chatownik:

harvastując to czemu by nie skorzystać z promocji jaką oferuje Mion?.

Polecam też niezobowiązująco wypróbować Wytrwałego żniwiarza ... który wchodzi gratis w ramach promocji RWDGeneratora.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności