Skocz do zawartości

Uwaga na użytkownika Koobe

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wieeedziałem , że nie odpuszczą :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W @Beera wieku to się już nie wybrzydza ale bierze co się tylko pod nóż nawinie więc co się dziwicie :D

Jak będziecie po sześćdziesiątce to będziecie mieli tak samo jak On :tease:

Czyli opcja w stylu:

1264879690_by_PanWielkieDe_500.jpg

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Wieeedziałem , że nie odpuszczą :P

Nie przejmuj się. Są chyba narody, gdzie im babeczka ma więcej ciałka, o zaroście pod nosem nawet nie wspomnę (bo to chyba klasa exlusive), tym lepiej. Wszystko więc zależy nie tyle od upodobań, co od miejsca ich kształtowania się.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

banalny proszę Cię bardzo:

a4851bb3161df0e319b1b9fe5e58d9c6.jpg

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

no to se kuźwa nagrabiliście :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

<foch> jak uj :P

Po co nietematycznie ciągniecie ten wątek? Było już podsumowanie, kilku użytkowników napisało posty na dobre zakończenie, więc uważam, że wątek należy zamknąć, a dyskusję o pięciu murzynach, którzy nie wiadomo co, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo kiedy, a do tego nie wiadomo po co i dlaczego robią z @Beer-em przenieść do specjalnego, dedykowanego wątku :)

a dyskusję o pięciu murzynach

Zgadza się, główny wątek zbladł przy tej ekipie. W pewnym wieku pozostaje już tylko pisanie/gadanie o tych sprawach ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności