Skocz do zawartości

Uwaga na użytkownika Koobe

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Się kuźwa wątek kombatancki zrobił :D

a gdzieś mam numer do tych sióstr z tego trójkąta, one też nie lubiły takich jak Brad Pitt ;)

"Apeluje o utworzenie nowego działu na forum przeznaczonego specjalnie na wypociny Pana Herkulesa :) "

lepiej spotkajmy się na piwie , albo inaczej, niech nam otworzą nową biedronkę by co niedziele z rodziną robić zakupy, szczerze ;) dzięki takim miejscom, mogłem dofinansować swoje studia, plus poprawki (maks na tekstach wyciągam 500 zł ;) więc jestem wdzięczny za to co mam (bo bez tego nie mógłbym studiować, rachunki+życie+dojazdy= to moja pensja ) dlatego jestem wdzięczny wszystkim, którzy to nie tyle rozumieją co akceptują (co i pozostawiają swoją wiedzę, to jak darmowy wykład na studiach), a gwiazd na osobne "wypociny" (choć "klata zarośnięta, to stosuje higienę osobistą, ) pozostawię innym bohaterom ;)

ja wiem, mam cięty język, ale nie umiem za "szybko" skończyć jak się rozpędzam, temu i językiem macham, i dla niektórych wypociny przedstawiam, ale tak właśnie ma Stara Gwardia, czyli po 60 sekundach nie kończy, gdy czuje kobiecą rękę, na swoim udzie ;)

@Herkules

3000 znakow, jeszcze synonimy z seo lenivca i do precli AA ;-)

tylko ja synonimów nie trawię ;) ot logika, a w AA, miałem praktyki niecałe dwa dni, jeden z tytułów technika to "Pracownik socjalny od spraw uzależnień i rehabilitacji" (jak już mówiłem, podpisuje się imieniem i nazwiskiem, więc jak ktoś chce, to sprawdzi ;) ot 2 lata studium zawodowe zrobiłem (wyczuli w poniedziałek ci "czyści" 12 lat, z tego kółka różańcowego że mamy kaca, na pierwszej rozmowie, więc dokończyłem w Warsztacie Terapii zajęciowej ;) nie ma alkoholików, są tylko ci, którzy nie umieją tak pić, by starczyło im pieniędzy... (tak jak nie ma nałogów, a słabi ludzie, nie potrafiący zrozumieć, że nic oprócz nich samych, nie rządzi ich organizmem czy życiem, ale łatwiej jest zgonić na nałóg..ot..

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sprawdzi ;) ot 2 lata studium zawodowe zrobiłem (wyczuli w poniedziałek ci "czyści" 12 lat, z tego kółka różańcowego że mamy kaca, na pierwszej rozmowie, więc dokończyłem w Warsztacie Terapii zajęciowej ;)

Zabiło mnie to :D To tak jakby seryjny samobójca prowadził warsztaty dla samobójców :D

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

@up, seryjny samobójca? :D

To się nazywa dążenie do celu. :]

Zmieniłem zdanie - zaczynam się O WAS BAĆ... :)

Nie o murzynów? Mam nadzieje że to nie przejawy rasismu, a faktyczna troska o nas :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

W końcu wątek wszedł na właściwy tor - czyli na psychiatryka, co wątkodawcy powinno dać dużo do zastanowienia :) (bez urazy)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mam patent na darmowy content. Dajmy na to, że chcemy postawić zaplecze o polityce. Nasz ulubiony polityk Donald T. chce jak zwykle starać się o "reerekcję". Co robimy? Ano piszemy sobie w notatniku kilka pytań typu:

- czy Donald T. jest Twoim zdaniem dobrym politykiem

- czy Donald T. zrobił wszystko co mógł w sprawie Smoleńska

- czy Donald T. ma szansę na wygranie wyborów i dlaczego.

Gdy uda nam się poczynić te kroki, to kopiujemy takie pytania i wklejamy do PW na forum PiO. Następnie tak przygotowaną wiadomość wysyłamy do użytkownika @Herkules. Po pewnym czasie dostajemy odpowiedź, którą o dziwo możemy podzielić na teksty zapleczowe po 1200zzs. Cieszymy się darmowym contentem :)

seowyszbanner.gif

Pomysł był dobry, ale teraz chyba już nie da się w to wciągnąć. Nie za darmoche. Najmniej będzie trzeba kilka postów taktyczno zaczepnych wystosować co by zakamuflować znamiona akcji o kryptonimie: darmowy content :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

no to źle trafiłeś

Ad1.Nie

Ad2.Nie

Ad3.tak bo wybiorą go ślepi ludzie wierzący w drugą Irlandię

Miłego dnia panowie

i źle sprecyzowane to by było, dodaj jeszcze "Uzasadnij swoją decyzję " ;)

zresztą w temacie, gdzie takie kwoty lecą, chcecie coś za friko :P no panowie ;)

Panie Marches, kto jak kto, ale człowiek wyzywający mnie od złodziei i [ nierzetelny partner ]ów (bo nie chciało się 50 złotyszy zapłacić, a tak bym pewnie na to miejsce nie trafił ), to chyba, nie powinien mi mówić co mam robić ;) więc trochę moralności, ja pamiętam jak mnie pan potraktował

panie Zakręcony

taktyka w terenie? ofensywa, defensywa? czy stoimy w miejscu i przysłowiowy PAT

A tak oftopując. Jako że nie korzystam z telefonu komórkowego zdziwiła mnie dziś sytuacja. Google wprowadziło dzisiaj musowy numer tel przy rejestracji?? Bo ni kiego nie mogłem założyć konta.

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

To ja za darmo udostępnię pomysła na serwis z "newerending story i content" ;) - Strona z sylwetkami naszych p-osłów i ministrów - funkcjonalność:

każdy ma osobny profil z mozliwością oceny jego "osiągnięć"

w profilu każdy może dodać kiedy i jak dana osoba dała (_!_)-y i kiedy łgała

profil można obrzucić wirtualnie zgniłymi jajkami lub pomidorami do wyboru lub wyrazić poparcie składając wirtualny pocałunek z języczkiem w tyłek.itp

Do każdego można "strzelać" witrualnie

Dla wszystkich profili oczywiście statystyki oraz statystyki dla uzytkowników: "najlepszy strzelec", "najlepszy miotający jajkiem", "najbardziej całuśny" i tak dalej i tak dalej.

Content zapewniony - zainteresowanie ABW i CBA zapewnione - popularność większa od pudelka a i wdzięczność narodu zapewniona :)

PS

jak się znajdą chętni do realizacji to z przyjemnością pomogę merytorycznie :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności