Skocz do zawartości

Uwaga na użytkownika Koobe

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Kojotek, nie bądź taki HOP. Doczytaj dyrektywy UE, które precyzują zapisy w licencjach na oprogramowanie. I na nic Ci tutaj Twoje upragnione jUKej bo nad nim jest UE.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Łamania licencji nie popieram, aczkolwiek szkoda w wysokości 10zł do kary wydają się niewspółmiernie dotkliwe.

Trafiłam na drugi - https://www.forum.optymalizacja.com/topic/135669-kto-jest-kim-na-forum/ doczytałam i nasuwa mi się jedno...

Dlaczego użytkownik Kojotek_OX jeszcze bana nie zaliczył na tym forum? - nie na temat mam świadomość ale nurtuje mnie to pytanie.

PSII: Wyrok który zapadnie w UK (zasądzona kwota) bez problemu będzie ściągnięta przez komornika w PL co znów wygeneruje nie małe koszty (a jak się nie pojawi na sprawie to ....)

Na Twoim miejscu rzuciłbym w cholerę pozycjonowanie - z przewidywania wyroków miałbyś sporo więcej kasy, no chyba, że wziąłeś przykład z Pawlaka i jako argumenty chcesz wykorzystać ze dwa F1 - ale musze Ciebie uprzedzić, że :

1. zabiorą na bramce

2. robią rozpierduchę w promieniu do 100 m (może nie być gdzie się schować)

3. wyszły z mody

:)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Kojotek, możesz wyjść z tego honorowo i to razy dwa. Zmuś @Koobe do wpłacenia jakiejś kwoty na Fundację Anny Dymnej. Dzięki temu gościowi się dostanie i dzieciom też :). Moim zdaniem warto by iść właśnie w tę stronę.

seowyszbanner.gif

@soprano - jak napisałem wcześniej jeśli nie robił by ze mnie debila to pewnie bym odpuścił temat a tak mam to w nosie. Podczas rozmowy zaproponowałem polubowne załatwienie spawy i też w tej rozmowie było powiedziane że nie chodzi o kasę

Skoro Koobe twierdzi że nic nie zrobił i ktoś mu się "włamał" to niestety nie ma żadnej opcji dojść do porozumienia i załatwienia tego prywatnie po za sądem

PS: Pomysł z fundacją nawet mi się podoba :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jest 22.30....i 31 użytkowników co pewnie odświeża co 2 min stronke, co by zobaczyć kto co mądręgo powiedział w tym bezsensownym temacie. Ot taka Polska ciekawość kto co komu zrobi, co powie, jak dopier$%^li.

Osobiście uważam że łamanie licencji, ściaganie itp jest be..ale nie wierze w to że na forum jest osoba która kiedykolwiek by czegoś nie ściągneła albo spiraciła w jakiś tam sposób.I obawiam sie że nawet gdyby doszło do sprawy w jukej to jak sędzia usłyszy że rozchodzi się o 2 funty(czy jakoś tak) to padnie ze śmiechu. Rozumiem kojotek_ox - sprawa dla zasady, ale bez przesady. Rozwiązanie które zaproponował soprano jest 1000 razy lepsze niż takie pranie brudów...a dla kojotka to też nie jest dobry piar

Na potrzeby tego "procesu" to jestem gotów udostępnić do wyboru domek nad morzem albo nad jeziorem - idealne miejsca :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Koobe złamał licencje? Złamał. Fakt.

Żenującą historyjkę zmyślił? jego kompromitacja, fakt.

@Kojotek, możesz wyjść z tego honorowo i to razy dwa.

Uważam to co napisałeś za co najmniej dziwne. Wychodzić honorowo to powinien ten co kłamie i licencje złamał, a nie ten co zamierza dochodzić swoich praw do czego ma prawo. A to jakiej wysokości i czy będzie zasądzone odszkodowanie to już zdecyduje sąd, a nie subiektywna opinia kogoś stąd. Ty byś tak odpuścił gdyby ktoś zachował się tak względem Ciebie? wątpię, żebyś był tak wspaniałomyślny ; )

Kojotek, ale się motasz..

Więc chodzi o kasę czy nie chodzi o kasę? Chodzi o udupienie* dla zasady czy udupienie boś uparty jak osioł?

A może trudno Ci uwierzyć, że walnąłeś lekkiego babola i wstyd Ci się wycofać? Odpuść chłopie.. bo sytuacja przypomina wenezuelską telenowelę, gdzie na samym końcu okazuje się, że Hugo jest stryjkiem Inez, która to zaś jest babcią Milagros, która to.......

Kobe, powinieneś zabrać głos w dyskusji.

* - co do tego mam poważne wątpliwości :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@bisiu - zgadzam się z Tobą i Soprano ale niestety do tego jest potrzebna dobra wola obu stron z mojej strony jest natomiast co Koobe sobie myśli i jaki to on cwany nie jest to inna para kaloszy

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności