Skocz do zawartości

Uwaga na użytkownika Koobe

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na odzyskaniu straconych 10 złotych. Czy 50 tysięcy, sam już nie ogarniam, jakie były straty a jakie zyski.

Od dziś omijam wszystko ze słowem omni.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Kojotek może się co najwyżej zablokować mu licencję i domagać zadośćuczynienia równego poniesionym stratom (ewentualnie ustalonej przez prawo wielokrotności poniesionej straty). W tym wypadku strata to wartość licencji, którą ktoś w normalnej sytuacji by wykupił, a którą Koobe bezprawnie udostępnił (odpłatnie) osobie trzeciej, tyle, ze o ile dobrze zrozumiałem, była to osoba podstawiona, co bardzo komplikuje sytuację (dla Kojotka)... Nic na tej akcji nie zyska, poza tym, że pobawił się przez chwilę w "zakup kontrolowany", czego w dadatku nie ma prawa robić... :) Od orzekania o wysokości strat i odszkodowań decydują sądy, a zapis od 50000 za złamanie zasad licencji z miejsca poleci do kosza... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

dla mnie ten cały post krzyczy 'NIE KUPUJCIE U MNIE BO WAS POZWĘ DO SADU' ot głupota :)

ciekawe jak odrobisz straty po takim poście, teraz to już chyba możesz ten soft rozdawać za darmo :)

licencja na obrzydzanie własnej pracy -> gratulacje

Jako czytajacy i uczacy sie PiOwiec a przedewszystkim zleceniodawca moge stwierdzić ze Kojotek dzieki temu postowi osignał:

-nastraszyl chlopaka ktory chcial dorobic 10 zl

-nastraszyl reszte forumowichow ktorzy teraz sie mocno zastanowia przed kupnem tego produktu

-potwierdzil ze liczy sie tylko $ i po trupach do celu

-przekonal mnie do kupna Seo Boharera

-spowodowl ze przeczytalem wszystkie watki dotyczace jego osoby oraz pruduktu i na 100 % nie skorzystam z jego uslug.

Nie wiem czy akurat to mial w zamysle ale to osiagnął i raczej zrazil do siebie i swojej firmy przecietnego forumowicza.

Koobe powinien teraz zainteresowac sie Uokik i klauzulami niedozwolonymi.

Kojotek why

-for money

i pierdzielenie o dobrodusznosi jest tylko proba pokazania jaki to jestes super dobry.

Osobiscie mam prawie zerowe zaufanie do mlodych ludzi na PiO i nie tylko.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

[OT]

Beer, a ja słyszałem, że Ty już nie możesz... :P

[/OT]

Normalnie se nagrabiłeś . Pozwę Ciebie przed sąd w Papua Nowa Gwinea i dostaniesz wyrok 50 lat ciężkich robót przy prostowaniu bananów (zgodnie z normą unijną) mało tego za te potwarz zażądam odszkodowania w wysokości 500 tyś w twardej walucie.

:D:P

Co za czasy normalnie, na takie straty mnie narazić :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zastanawiam się który z nich jest bardziej żenujący... Koobe który połasił się na zawrotną kwotę 10 złociszy... Czy Kojotek który żyje w matrixie i stracił dawno kontakt z rzeczywistością...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Dobrze, że wątek powoli wygasa. Im dłuższy, tym bardziej żenujący. Fakt, chłopak nie powinien łamać postanowień licencji - nie było to mądre, ale cała reszta była po prostu śmieszna. "Prawnicze" rozmowy przez GG, negocjacje "kary", propozycje nawiązki na rzecz Fundacji - od orzekania nawiązek jest sąd. (poza tym - co miał wpisać: kara? "dobrowolna" darowizna?). Na miejscu "winnego" nie reagowałbym na nic co nie jest oficjalnym dokumentem. Niepotrzebnie wdawał się w dyskusje - szkoda czasu. Zarobił 10 zł, które oddał, przeprosił itd. Chciałbym zobaczyć sąd, który widząc znikomą szkodliwość czynu i zachowanie Koobe nie bierze tego pod uwagę i zasądza mu 50 tysięcy kary (i trzy lata w zawiasach ! A co ! Niech ma !). Wątek powinien trafić do kosza, choć ma jeden plus - zyskałem pewność, że z użytkownikiem Kojotek na pewno nigdy nie będę współpracował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności