Skocz do zawartości

Uwaga na użytkownika Koobe

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tak, z ciekawości również czytam ten temat, i również analizowałem ten o panu kojotku, gdzie były dyskusje kto jest kim, wiele kont, i nawet było tam wspomniane o tym, że może to Kobe?, a jak nie, to na pewno się znają (tam jakaś spec grupa była, co sobie konto czyjeś na ZPN z tego miejsca kupili, co ugrał 13 miejsce, i cały czas, bazowali na tym sukcesie, tak w skrócie oraz o tym, że zatrudnia młodych ludzi,itd itd itd..), jeśli mowa zaś o Matrixie, to teraz połknę jedną z pigułek (oj, oby tylko nie tą niebieską..bo będzie znowu "Do boju, za ojczyznę i za kraj" zatem zażyję tą różową (ależ wstęp, taki jak cały temat)

i nagle moim oczom pojawia się temat, na który pisałem jedną z prac

Prowokacja kluczem do sukcesu w sprzedaży oraz reklamie

Jakoś mi tak dziwnie śmierdzi, żadnych faktów, ustaleń z prawnikiem itd. jakieś screeny z gg, i przelew na 10 zł skoro ten, znał tamtego, to może obaj to są ci sami ludzie, albo razem współpracują, może dobra reklama, ma na celu pokazanie nazwy programu, oraz ewentualnie jakości, profesjonalizmu, oraz tego ile jest on watt (Suma 50,000 kara, ludzie sobie pomyślą, kolejny Windows, tyle, że polski, to biorę, musi być najlepszy), może ta podstawiona osoba, na kupno tego programu (kwota 10 zł, to również jakieś 5 czy 10 konto?, w końcu gdzieś tam pan kojotek przyznał, że to jeden z podstawionych"żuczków" w jego imieniu dokonał zakupu cytuje "Aby uniknąć przypadkowego wrobienia kogoś został dokonany zakup kontrolowany z innego konta użytkownika w wyniku czego został przekazany dostęp do OmniADD - poniżej dowód zakupu i przekazania dostępów przez użytkownika Koobe), ale jazda, ale tak po kilku wątkach z tej strony można to wywnioskować

Bynajmniej, jeśli chodzi o tą formę marketingu, to się panu nie udała, już powyżej pisałem o tym, że nic mu nie zrobią (przykład UsedSoft-Oracle o tu, https://www.spidersweb.pl/2012/07/licencje-na-oprogramowanie-mozna-odsprzedawac-traktowac-jak-inne-dobra-przelomowe-orzeczenie-trybunalu-sprawiedliwosci.html )

Dziwne to jakieś, taka afera, krzyczą, żądają kar 50 tyś, ja rozumiem, że tak się nie robi, ale czy na pewno zostało to zrobione przypadkiem, bez znajomości nie tylko prawa ( a pan pisze, prawo w Anglii, to również prawo UE, więc musiałby pan również połasić się na rozprawę do kraju, czy wie pan o tym?, ale by była afera, wynajął za 10 zł, ma oddać 50,0000 - Sprawa dla reportera jak nic)

ale coś mnie jednak podszczypuje w bok, po tej różowej pigułce, że to dobrze zorganizowana akcja promocyjna, następnym razem, jak wykorzystujemy prowokację w reklamie to proszę nastawić się na bardziej docelową grupę odbiorców, i wizualnie ich zachęcić, może to być rabat 20% ( przedstawiony na jędrnie ruszającym się biuście itd, itd)

Bo powyższe scenki, jak z waszych rozmów, to takie trochę, nielogiczne, sceneria skłóconego szefa z pracownikiem (dosłownie :pociągnę cię do odpowiedzialności karnej gówniarzu, naraziłeś mnie na straty, zapłacisz 100,000 ) by to była aż tak poważna afera (zresztą czyje to konta? bo ja słyszałem, że to nie pan Kojotek, a pan Koobe, czy na odwrót, heh)

pomimo tego, co moje, to moje, dlatego nie popieram takich akcji

dobra, pigułka przestała działać

Miłego dnia

(wszystko co powyższe, i co zostało powiedzione, nie ma na celu, obrażanie, narzucanie, czy jakiegokolwiek oskarżania kogoś, szanuje własność prywatną, a historia ta została zmyślona między kawą a bułeczką)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. dobrze, że walczy o swój soft

2. źle, że w takie sposób

3. źle marketingowo

4. większość z nas robiła większe przewały i... nie ponieśli takich kar ;)

5. w Polsce ukochanym zajęciem jest pranie brudów tak, aby wszyscy zobaczyli ;)

wypierz kapelusze, dodaj wybielacza ;) bo oboje lubujecie się w dość ciekawych technikach ;)

"Pozwę Ciebie przed sąd w Papua Nowa Gwinea i dostaniesz wyrok 50 lat ciężkich robót przy prostowaniu bananów"

epickie:D aż poplułem się kawą :D

A co Ty byś zrobił na moim miejscu, kolega poddał w wątpliwość moją męskość, powinien się cieszyć, że będzie garował w ciepełku a nie na Kamczatce ... Dodam jeszcze, że mój adwokat pracuje nad zadośćuczynieniem w postaci udostępnienia do użytku wewnętrznego kuzynek pozwanego ...

Nie ma zmiłuj się :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przypowieść o kojocie:

Dawno, dawno temu w odległej galaktyce na księżycu LV-426 żył sobie kojot... Wpadł na genialny pomysł i napisał program OmniQpa... Niestety że względu na to że zjadł nie te pigułki, obudził się z matrixa... I wtedy okazało się że pomysł był nie trafiony (Kojot był analogowy-Lampy zamiast tranzystorów) i nikt nie chciał programu używać... Kojot myślał i myślał aż lampy mu się przegrzały i wymyślił jak za pomocą prowokacji zrobić sobie darmową reklamę...

(Historia i postacie przedstawione wyżej są fikcyjne, a wszelkie podobieństwa są przypadkowe)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

ja tylko tak informacyjnie w temacie prawa autorskiego

tzw. "dogadanie się" z osobą łamiącą prawo autorskie - czyli liczę, że ktoś mnie zrobił na 1000zł i ten ktoś płaci mi te 1000zł (bo tak się dogadaliśmy) nie powoduje, że fakt złamania prawa autorskiego znika i taka osoba po otrzymaniu kasy może zgłosić ten fakt do prokuratury i płacący ponownie w dupke dostanie

dlatego czasem lepiej iść do sądu i finalnie mniej się zapłaci :)

ps.

znam to od strony osoby, której jumają fotki i wykorzystują w celach zarobkowych bez licencji :)

@Herkules

Lecz się chłopie...

nie w tym życiu, ani mnie nie stać, ani nie mam chęci, ani nie mam czasu na użeranie się z NFZ

Miłego dnia

a tak poza tym, to jestem zdrowy na umyśle, i świadomy swoich czynów (co potwierdzili znacznie mądrzejsi ludzie, niż ci z zerową wiedzą na temat mojego stanu psychicznego, który jest pod ścisłą opieką specjalistów)

czyżby mój matrix trafiał w sedno ;)

:faja:

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Trochę się Panowie chyba zagalopowaliście - nie sądzicie?

Teraz zrobił się z tego temat "Nie ważne co, byle pojechać po Kojotku" i każdy dokłada swoje 5 groszy a najwięcej

pewnie Ci, co nigdy nie używali żadnego z jego softów albo zarejestrowali się parę tygodni temu.

Najbardziej rozśmieszył mnie post kogoś tam wyżej, że w tej sytuacji on na pewno nie kupi dodawarki od Omni i zdecydował się na SeoBohatera :sciana:

Ja osobiście korzystam z innej dodawarki, ale z tego co widzę wokół posiadacze Omni chwalą sobie softy od Kojotka i gdyby tylko właściciel prowadził biznes i zachowywał się trochę inaczej, to można przypuszczać, że wszystko byłoby w jak najlepszym porządku.

Oczywiście po raz kolejny zaznaczam, że ani nikogo nie bronię ani nie piętnuję, ale sami widzicie jak wygląda poziom tej dyskusji na obecnym etapie. Większość postów w stylu "a tam, co se nie napisze - może bedzie śmiesznie (a może nawet dowalę Kojotowi)" i jeszcze na dobitkę Beer ze swoimi groźbami z Papui Nowej Gwinei - uważaj Beer, żebyś Ty przypadkiem nie wylądował w jednej celi z jakimś wielkim, włochatym murzyńskim ANALitykiem, bo straszenie sądem w Papui też jest karalne :P

@Herkules

Lecz się chłopie...

Dlaczego ? Nie można tego uznać za formę akcji promocyjnej ? Jak najbardziej można

Dla mnie ten temat to ewidentnie akcja promocyjna... Lecz bardzo, ale to bardzo nieudana... Bo niby czemu założenie tego tematu miałoby służyć...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

...Bo niby czemu założenie tego tematu miałoby służyć...

- napiętnowanie Koobe

- przestraszenie innych przed wpuszczaniem kogoś do swojej dodawarki

pierwsze już jakis czas temu wlecze się za Koobe, jak macica po porodzie u antylopy

drugie chyba trochę nie wypaliło

mnie natomiast bardziej od 50k za coś tam, bardziej interesuje ta sprawa, kiedyś o tym chyba było troche postów, ale nie było mowy o logach :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności