Skocz do zawartości

Uwaga na użytkownika Koobe

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

- uważaj Beer, żebyś Ty przypadkiem nie wylądował w jednej celi z jakimś wielkim, włochatym murzyńskim ANALitykiem, bo straszenie sądem w Papui też jest karalne :P

W obronie swej męskiej godności i honoru jestem gotów wylądować nawet z pięcioma murzynami pod celą :P. Nikt bezkarnie nie będzie mi tu imputował :P (no za jakieś 20 lat to może) :D

Niech żyją niezawisłe sądy w Papui Nowej Gwinei !!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miałem pisać to samo ale dotarłem dopiero do ostatniej strony.

Ten kto nazywa osobę rozważającą możliwości prowadzenia akcji promocyjnej (jej poziom jest żenujący to inna sprawa) debilem niech sam przeliczy IQ w swoich ciemno szarych komórkach.

Zgadzam się z Herkulesem.

T.

Beer, oj chłopie, nie wiele z tej męskości by Ci zostało jak bys juz z tymi 5 murzynami, pod tą celą wylądował. ;)

Nie przesadzaj, palcem bym ich nie tknął nich sobie żyją :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W obronie swej męskiej godności i honoru jestem gotów wylądować nawet z pięcioma murzynami pod celą :P

Beer, oj chłopie, nie wiele z tej męskości by Ci zostało jak bys juz z tymi 5 murzynami, pod tą celą wylądował. ;)

Święte słowa @zakręcony :D

Pięć murzyńskich joysticków a u Beera tylko dwa wolne sloty - ależ to by była rywalizacja o byt (a raczej odbyt) :serducho::serduszka2:

Poznałbyś tam smak prawdziwej, męskiej przyjaźni i zaznałbyś czułości, o których pisarze Kamasutry nie mieli nawet bladego pojęcia :diabelek:

Pięć murzyńskich joysticków a u Beera tylko dwa wolne sloty - ależ to by była rywalizacja o byt (a raczej odbyt) :serducho::serduszka2:

Poznałbyś tam smak prawdziwej, męskiej przyjaźni i zaznałbyś czułości, o których pisarze Kamasutry nie mieli nawet bladego pojęcia :diabelek:

Widzę że tylko jedno Ci w głowie... :D Ale co to ma do akcji Kojota z Koobe?

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Dobra, wyapda zabrać głos, chocież z takiego bagna cięzko bedzie się wykręcić.

Postaram się krótko, bo chciałem załatwić to prywatnie ale Kojot widocznie nie chciał i wywlekł to na forum (to już jego problem).

Szkoda też, że nie wkleił z rozmowy moich wielokrotnych przeprosin, bo wiem że zrobiłem źle.

Zawrotna sumę 10 zł mu oddałem.

Głupie wykręctwa były efektem zastrzszenia mnie komornikami i więzieniem, chciałem to jakoś odkręcić ale Kojot jak mantrę powtarzał "50k PLN, 50k PLN, 50k PLN". i mówi że nie leci na kasę :D

Tyle ode mnie, licencje mam zablokowaną (może i to lepiej).

Przepraszam wszystkich forumowiczów za autora tematu za robienie syfu na forum tym tematem. Piszę "autora" bo już też nie wiem kto jest kim

Ps.Mimo że jestem pod tym nickiem już na forum spalony, nie mam zamiaru zakładać nowych kont, jakoś pociągnę to brzemię Omni i kiedyś sobie odbuduję zaufanie :)

[...]Głupie wykręctwa były efektem zastrzszenia mnie komornikami i więzieniem, chciałem to jakoś odkręcić ale Kojot jak mantrę powtarzał "50k PLN, 50k PLN, 50k PLN". i mówi że nie leci na kasę[...]

No popatrz, a tych fragmentów rozmów nie wkleił :zeby:

moze sie myle ale:

czy uzytkownik ktory

- sam niezle namieszal, udajac kogos innego,

- piszac ze moze lamac kody innych autorow,

- wlamywac sie na konta,

- podkupujac innych by miec dostep do prywatnych forow,

- UDOSTEPNIAJAC xrumera na swoim forum zanim padlo oczywiscie wbrew licencji

chce teraz 50000 zlotych za udostepnienie swego softu komus innemu, mimo iz licencja ma mnostwo bledow, prawnika na oczy nie widziala i (tu moge sie mylic) wg mnie w sadzie by go wysmiali i do tego nie odpowiada za zarzut juz wczesniejszy odnosnie logow, czy mi sie tylko wydaje??? nie lepiej ten czas poswiecic na rozbudowe softu ORAZ wyjasnienie o co chodzi z logami niz meczenie chlopaka, co zarobil 10pln?

pozycjonowanie - interwencja

Dobra panowie kończymy tą aferkę wbijając gwoździa (kolejny raz zresztą) Panu Kojotkowi - hipokrycie nr 1 na PiO :

Webarchive nie przebacza nikomu :

https://web.archive.org/web/20100824212830/https://www.hackseo.pl/index.php?/topic/3-jak-sie-mozna-do-nas-przylaczyc/

Mamy tu wyszczególnione 3 programy - xrumer, senuke oraz publiker... kiedyś jeszcze scrapebox był.

Czyli co, kojotek wyznaje zasadę "ja mogę łamać licencje innych producentów oprogramowania, ale od mojego Omniszlamu wara!" ?? !!

Czy coś jeszcze trzeba dodawać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności