Skocz do zawartości

Jak jest z tym titlem- Bardzo ważne!

ADMNISTRATOR

Rekomendowane odpowiedzi

tak, tak, to akurat wiem...dziękuję bardzo Kapitanie SEO. Jestem wdzięczny.

Jeszcze jedno pytanie jak z titlem? czy to prawda, ze teraz sie wpisuje pojedyńcze słowo a nie cały ciąg? np. Skup zegarków zamiast: Zegareo - skup zegarków, czasomierze, kupię zegar

Czy to prawda?

To już ostatnie pytanie do Ciebie Kapitanie.

co tu duzo mówić, potrzebujesz linków, wiec albo samemu dodawaj do katalogów i precli, albo zlec jakiegos malego blasta lub inny autmacik do katalogowania. za darmo mozesz jedynie dodawac recznie do katalogów i precli zazwyczaj o malej mocy wiec musisz isc ostro na ilosc. byc moze trzeba tez z optymalizowac strone bo nie wiemy jak wyglada teraz, nie wiemy tez jakie sa frazy do pozycjonowania.

Pewnie po "Pandzie" ostro i na ilość - bardzo dobra rada. Wydaje mi się,że za taie rady powinieneś pobierac pieniądze - jeżeli zrozumiałeś sarkazm

Brazylijska SEO-Telenowela ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeszcze jedno pytanie jak z titlem? czy to prawda, ze teraz sie wpisuje pojedyńcze słowo a nie cały ciąg? np. Skup zegarków zamiast: Zegareo - skup zegarków, czasomierze, kupię zegar

Jak pozycjonujesz na frazę np. "skup zegarków kraków" to title strony głównej ja zrobiłbym np. tak:

Skup Zegarków Kraków | Zegareo | Zegarki w Krakowie lub coś w tym stylu...

Ważne natomiast jest to żeby każda podstrona miała inny title... bo inaczej lipa będzie...

Ten wątek to jakaś prowokacja? :)

To jest prowokacja służb specjalnych... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Samo Title, to kosmetyka, musisz przedewszystkim zdobywać linki, ja powiem szczerze że olałbym na razie płatne katalogi, sporo dobrych bezpłatnych katalogów i precli znajdziesz tu: katalogiseo.info. Skup się na niemoderowanych, dodawaj kilkadziesiąt wspisów dziennie, nastepnie pinguj, listy pingów znajdziesz np: blackhatworld.com, do tego darmową maszynkę Ping Machine, do sprawdzania pozycji darmowa webpozycja.pl. Co do różnicowania anchorów, to nie musisz ich za bardzo rozmywać, jeżeli wybrałes sobie 4 frazy, to na nich się skup.

No i linkuj, linkuj, linkuj.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Przyjaciele!!!

Jeszcze jedno pytanie. Chce się upewnić czy dobrze zrozumiałem.

Np. wpisuję w katalogu i w rubryce tytuł piszę: zegareo - skup zegarków Kraków, kupię zegarek, zegarki

Czy jeżeli wpisuje tytuł w innym katalogu to mam zmienić to. Np. skup zegarków i zegarów w Krakowie. Czy wciąż wpisuje ten sam title?

Czy jak zakładam FanPaga na Facebook to czy mam nazwać go np. Zegareo - skup zegarków Kraków czy tego typu zabiegi są niepotrzebne?

Mam zamiar dowalić do pieca aż zafurczy, i powiem szczerze Przyjaciele SEO mnie wkręciło. Liczę na Waszą pomoc.

W tytułach katalogów nie wpisuj wszystkich fraz jednocześnie, raz wpisz skup zegarków kraków, w drugim kupię zegarek kraków itd. Wybierz kilka najważnieszych i na te pozycjonuj w katalogach.

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

OK, dziękuję

A czy np. jak pozycjonuje różnicując linki i skupiam się na mediach społecznosciowych to czy np. popularnosć FanPage'a ma znaczenie?

A jak z Facebookiem i innymi?

Np. Jeżeli założę fanpage'a z linkiem do mojej strony i będzie on bardzo popularny, ludzie będą klikali, komentowali itd. to czy to da coś więcej niż tylko martwy profil????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności