Skocz do zawartości

Nowa strona

ganimedes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich,

Mam takie pytanko. Mam stronę firmową, która nie jest jakoś super wypozocjonowana, ale na interesujące mnie hasła zajmuje dosyć wysokie pozycje. Strona będzie wkrótce przebudowana. Teksty na stronie zostaną podobne, odnośniki w menu również. Ale będzie podpięty nowy CMS. I tu mam pytanko. Jeżeli zmieni się sktruktura linków prowadzących po poszczególnych podstron to rozumiem, że negatywnie wpłynie do na pozycjonowanie. A to właśnie podstrony najlepiej się pozycjonują. Jak tego najlepiej uniknąć? I na co jeszcze zwracać uwagę przy przebudowie strony?

Pozdrawiam,

Ganimedes

Jeśli link prowadzi do www.strona.pl/kategoria/wpis , to dalej bedzie prowadził na ów link. Kwestia tego czy będzie przekierowanie z starego systemu na nową strukture linków. Postarałbym się o dodatkowe podlinkowanie po zmianie struktury linków.

Jeszcze jedno pytanko co do strategii działania. Tak jak mówiłem, strona nie jest jakoś super wypozycjonowana i dopiero będę zaczynał działania na bardziej konkurencyjne frazy. Czyli robie tak. Przekierowanie 301 z stary_link na nowy_link. W międzyczasie pozycjonuje nowy_link i jak już będzie się pokazywał wysoko zdejmuje przekierowanie 301?

Dzięki wszystkim za pomoc

Przekierowanie powinno zostać na stałe. Moc z linków które zdobyłeś do podstron pod starym adresem zostanie prawie w całości przeniesiona na nowe. Jeśli przekierowanie zniknie to moc też się zmniejszy.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności