Skocz do zawartości

duplicate content

krzys86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy ktoś na szybko byłby w stanie mi powiedzieć jak jest obliczane duplicate content. Teksty muszą być takie same żeby google uznało stronę za powielaną czy szyk przestawny już zmieni pogląd robota na naszą stronę ??

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

Krzyszotf

Jak powiedział ostatnio Matt, nie wystarczy że sparafrazujesz tekst, ale musisz tez mieć na swojej stronie coś wyjątkowego, unikalnego, od siebie ;-)

A tak na serio, to polecam mocne synonimizowanie i po sprawie. Nie wiem jak z przestawianiem kolejności, być może sobie z tym radzą, tego nikt chyba nie wie...

A z doświadczenia, to mam wysoko prywatne stronki, których główna treść to kopiowane teksty z wikipedii, tylko lekko okrojone, nawet z linkiem do źródła, a i tak jestem wyżej w wynikach...

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności