Skocz do zawartości

Opis strony unikalny

MixKosa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :hello:

Myślę od jakiegoś już czasu nad zmianą opisu mojej strony chodzi mi o opis główny strony nie katalogi, i tu rodzi się pytanie wstawiając nowy unikalny opis czy to nie zaszkodzi słowom kluczowym wy pozycjonowanym lub innym czynnikom SEO :pytajnik:

Description ma istotne znaczenie, jeśli prawidłowo skonstruujemy go możemy podnieść CTR, a tym samym liczbę wejść z wyników organicznych. Oczywiście na CTR w dużej mierze wpływ wywiera Title - userzy wpierw patrzą na title dopiero później czytają opis, niemniej jednak dobry opis = więcej kliknięć.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

• 2 tygodnie później...

@Roko a nie uważasz, że google samo dobiera description, jeśli tak uważa? Więc może, aż tak ogromnego znaczenia nie ma.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Przetestowałem słowa kluczowe ubrane w treść opisu i strona spadła strasznie więc zrobiłem opis obiektywny krótki i na temat, te słowa kluczowe co dobrałem interesują mnie najbardziej a w szczególności samsung avila i avila tylko jest problem bo Wujkowi coś się nie spodobało i wywalił mnie z pierwszej dziesiątki na avila i samsung avila co te słowa kluczowe były bardzo wysoko w pierwszej dziesiątce zajmowały pozycje na pierwszym lub dziesiątym miejscu pierwsze avila ale skakało samsung avila utrzymywała się na miejscu piątym ale były tygodnie że spadała w dziesiątce w wracała teraz spadła bardzo i nie wiem co robić kataloguje ale nic nie ruszyło :placze:

Przetestowałem słowa kluczowe ubrane w treść opisu i strona spadła strasznie więc zrobiłem opis obiektywny krótki i na temat, te słowa kluczowe co dobrałem interesują mnie najbardziej a w szczególności samsung avila i avila tylko jest problem bo Wujkowi coś się nie spodobało i wywalił mnie z pierwszej dziesiątki na avila i samsung avila co te słowa kluczowe były bardzo wysoko w pierwszej dziesiątce zajmowały pozycje na pierwszym lub dziesiątym miejscu pierwsze avila ale skakało samsung avila utrzymywała się na miejscu piątym ale były tygodnie że spadała w dziesiątce w wracała teraz spadła bardzo i nie wiem co robić kataloguje ale nic nie ruszyło :placze:

Nie wystarczy katalogować, a z tego co widziałem po moich katalogach to odrzucałem Twoje wpisy za brak unikalnego opisu. Pomyśl teraz co robisz źle i napraw to.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności