Skocz do zawartości

Filtr na określone frazy

Iran

Rekomendowane odpowiedzi

I dopadła mnie czkawka pingwina. Na dwie najlepsze frazy z top10 na top30. W innych frazach bez zmian .Już kiedys spadłem do top500 na te dwie frazy. Najlepsze jest to ze linkowałem tylko ręcznie za wyjątkiem jednego katalogowania z grupy clever (101).(był duży przyrost w jednym dniu jakiś miesiąc temu tak ręcznie tylko)

Fakt że recznie linkowałem w 80% przypadków tylko na te dwie frazy .Jak teraz sprawadzić czy to z powodu linków na te same anchory czy może ktos życzliwy? Bo top się nie zmieniło tylko moja strona poleciała.?

na fraze baza firm widziałem za to dwie domeny panoramafirm.pl ale teraz widze znikła druga , po za tym bez zmian tylko moja domena poleciałą.

Czy idzie jakoś sprawdzić powody tego albo jak znaleśc ewentualnego życzliwego mam dla niego prezent :)

Czy link w stopce PIO dzieki któremu narobiłem mnóstwo linków (w gwt widze) mogła być jednym z powodów tego ?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Czy link w stopce PIO dzieki któremu narobiłem mnóstwo linków (w gwt widze) mogła być jednym z powodów tego ?

Raczej nie... Chociaż wujek Google może nie lubić PiO...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Dużo też korzystałem z narzędzi do sprawdzania pozycji linków bez proxy zadnego.

Myslałem że to paragraf 31 bo jedna spadła o 30 ale druga już nie .

Czy użycie w tytule strony fraz któe nie występują w tresci głownej strony też mogło na to wpłynąć?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności