Skocz do zawartości

Mocne linki na wartościowych stronach

lakiluk

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania mam mocne linki na wartościowych stronach i blogu. Są to prawdziwe serwisy które są odwiedzane (bezpośrednio i z wyszukiwarki), serwisy z unikatową treścią, nie jakieś precle.

LINKI Z BLOGA NA DOMENIE #1 MAJĄ DUŻĄ MOC.

Mogę również napisać unikalny i wartościowy merytorycznie artykuł sponsorowany z linkami w tekście i opublikować go na blogu, chodzi o domenę #1 Wpis zostanie opublikowany na samym blogu, jaki na profilach społecznościowych należących do bloga (fb, g+, twitter, blip - łącznie ponad 400 subskrybentów) oraz w czytnikach RSS ponad 200 stałych czytelników - wpis ten mogę dodatkowo podlinkować z katalogów. Tematyka wpisu MUSI być powiązana z tematyką bloga (internet, sieci, oprogramowanie, gry, systemy operacyjne, bezpieczeństwo etc.).

Na blogu na domenie #1 mogę sprzedać również powierzchnię pod reklamę graficzną. Aktualnie blog nie należy do żadnego systemu sprzedaży reklam, jak Adsense i Adtaily, jest tylko jeden gif `125x125px będący reklamą. W ciągu miesiąca około 15000 unikalnych użytkowników generuje ponad 19000 odwiedzin i ponad 27000 odsłon – dane: styczeń 2012 (Google Analytics).

Nie chcę masówki, dużej liczby linków i artykułów, sprzedaję naprawdę mocne linki dlatego oczekuję konkretnych propozycji na PW.

Chętnie odpowiem na każde pytanie, proszę pisać śmiało ;-)

#1 domena .pl, PR4, conajmniej kilkanaście podstron PR3, wiele PR2 i PR1, ponad 3 tysiące zaindeksowanych stron, wiek domeny 3,5 roku, dużo naturalnych linków przychodzących z wartościowych stron i for + , mało wychodzących linków, "zbędne" linki posiadają atrybut nofallow, domena była również dodawana do katalogów i precli, tematyka technologie, internet, oprogramowanie, systemy operacyjne. BARDZO MOCNE LINKI!

#2 domena .pl, PR1, wiek domeny 4 lata, strona gospodarstwa agroturystycznego

#3 domena .pl, PR0, wiek domeny 4 lata, strona salonu łazienek

#4 domena .pl, PR0, wiek domeny 4 lata, ponad 200 podstron w indeksie, sklep z wyposażeniem łazienek

#5 domena .pl, PR0, wiek domeny kilka miesięcy, strona warsztatu, elektryka samochodowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności