Skocz do zawartości

Zarabiaj na swoim FanPage. System wymiany 'lajków' likemore.pl

czech

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ;)

Chciałbym przedstawić doskonałą opcję zareklamowania fanpage oraz działając w drugą stronę, zarobku na własnym fanpage. W jaki sposób? Tutaj macie opisane szczegółowo: https://likemore.pl/gielda

Ja opisze pokrótce. W zakładce "Giełda" strony likemore.pl mamy możliwość zaoferowania udostępnienia reklamowego wpisu na własnym fanpage, za co dostajemy punkty które później na stronie wymieniamy na pieniążki lub doładowanie telefonu. Oczywiście sami podejmujemy decyzje które wpisy będziemy chcieli publikować.

Z drugiej strony dlaczego piszę, że jest to doskonałe?

-Jeżeli chcemy zareklamować np. swój fanpage, albo dodać wpis, to z ofert wybieramy poprzez kategorie fanpage które odpowiadają nam tematycznie. Powiedzmy, że mamy fanpage o fotografii to jeżeli zareklamujemy się tanim kosztem na fanpage z kategorii "fotografia" który będzie miał kilkadziesiąt tysięcy fanów. Pozyskamy fanów w pełni zainteresowanych naszym fanpage.

Zapraszam do testowania systemu!

Zobacz rewelacyjny, prosty w obsłudze darmowy program do rozliczenia pit za 2011 rok, który przyda się każdemu. Zaoszczędzisz masę czasu!

Widzę, że wszystko zależy od tego, czy właściciel zaakceptuje naszą reklamę. Napisałem na próbę do jednego z FP z ponad 20k "lajkami" - zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.

Moim zdaniem mało jest FP z większą liczbą "lajknięć" (>30k) bo tylko takie moim zdaniem dobrze nadają się na reklamę. Ale zobaczymy, ile będzie wejśc na moje forum z takiego FP :)

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności