Skocz do zawartości

Wyjście z filtra dzięki... SWL-om?!

KonradBudzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w niedzielę rzuciłem piątala na tacę (zwykle rzucam 2zł ale byłem po wypłacie). Wiecie co się dzisiaj stało? Ano widzę że pingwin zaczyna się chować i mi stare spamy wracają na pozycje. Teoretycznie powinienem się cieszyć, a w praktyce nowe dopieszczone strony właśnie mi wyautowało. Raz na wozie, raz pod wozem.

seowyszbanner.gif

Ja w niedzielę rzuciłem piątala na tacę

Firma da radę bez Twoich dotacji. Dostają kasę zewsząd, nie szkoda Twoich złotówek? :(

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

kupiłby kilo śledzi i zaniósł do ZOO pod klatkę z pingwinami ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja w niedzielę rzuciłem piątala na tacę (zwykle rzucam 2zł ale byłem po wypłacie). Wiecie co się dzisiaj stało? Ano widzę że pingwin zaczyna się chować i mi stare spamy wracają na pozycje. Teoretycznie powinienem się cieszyć, a w praktyce nowe dopieszczone strony właśnie mi wyautowało. Raz na wozie, raz pod wozem.

Wypadły Ci dobre strony bo wspierałeś nie tych co trzeba. Chyba, ze był to kościół Google to wtedy po prostu dałeś za mało. Marna ofiara = marne strony do góry. Porządna ofiara=porządne strony do góry. To jest jedyny i prawdziwy sposób na wyjście z filtra! A nie jakieś herezje SWL, katalogi i precle.

PS. Jakby co to podam Ci nr konta, przelejesz porządną ofiarę a ja w Twoim imieniu przekażę ją do ww. kościoła ;)

@iman7

No niestety tak to już jest, że głównie z dobrych stron są dobre zyski. A jak zrobić dobrą stronę można dowiedzieć się na łebmaster łajt hat forum. Podejrzewam, że można też tam złożyć ofiarę chociaż do tej pory widziałem jedynie jak powtarza się tam mantrę "super google daje najlepsze wyniki, super google daje najlepsze wyniki, a kysz blek hat, a kysz blek hat"

kupiłby kilo śledzi i zaniósł do ZOO pod klatkę z pingwinami ....

Idę do zoo... otruje te bezwzględne bestie... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności