Skocz do zawartości

System FanCop

Rekomendowane odpowiedzi

Poprawilibyscie sobie powiadomienia :) Co jakis tydzien dosteje maila "Powiadomienie z serwisu fancop.com" w ktorym nic nie ma poza logo :P W tresci:

Jeżeli nie chcesz otrzymywać pewnych powiadomień, lub, chcesz zwiększyć odstęp czasowy między kolejnymi powiadomieniami, zaloguj się do systemu i przejdź do ustawień konta, znajdziesz tam dział "Powiadamiaj mailowo o:".

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pewnie jak zapłacisz, to nie uciekną. Ja się tam zarejestrowałem, ale coś mi się nie spodobało i chwilowo odpuściłem. Jednak projekt oceniam jak najbardziej pozytywnie, zwłaszcza, że można za darmo coś poklikać i otrzymać w wynagrodzeniu kliknięcia innych.

Mi osobiście również przypadł do gustu. Mam jednak kilka uwag odnośnie jego funkcjonowania np. lewych kont na facebooku, które zdarzają się coraz częściej. Przeglądając moją listę nowych fanów co 5-6 osoba ma konto założone na kilka godzin przed kliknięciem, zero znajomych i cóż... dla mnie taki fan to nie fan szczerze mówiąc. Brakuje mi możliwości raportowania takich osób. Jeszcze kilka, a na pewno przestanę korzystać z systemu.

• 8 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Korzystałem z fancop oraz likeplus.eu i z czystym sumieniem mogę polecić likeplus.eu. Dużo wyższy poziom usług niż w serwisie fancop.

cytat z regulaminu likeplus.eu

Obsługą reklamacji zajmuje się wydawca serwisu LikePlus - Nexus Web Media Limited, z siedzibą przy...............

na prawdę uważasz nas za idiotów?

kulega@Nexus_Media uprawia szeptany "haj kłuality" :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

z czystym sumieniem

oraz zerowymi umiejętnościami nawet w marketingu szemranym :D

Odkopuje temat

Ja to bym raczej zakopał ... Się ze wstydu ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kilka tygodni temu Likeplus chciał się sprzedać na Allegro.

Cena wysoka, do tego jeszcze przemnożona przez 5 lat zysków.

Tak, jakby mogli przewidzieć co będzie za 5 lat.

A co do samego serwisu Likeplus to:

1. Założenia dobre.

2. Fatalne wykonanie.

3. Tragiczna obsługa.

Mam wrażenie, że właściciele chcą na siłę zgarnąć kasę na szybko bo doprowadzili do ogromnej inflacji punktów.

jeszcze kilka miesięcy temu można było za 8 punktów zdobyć lajka Aktiv (user ma minimum 120 znajomych).

Dziś praktycznie poniżej 20 punktów ciężko o takiego lajka.

Większość userów/kont to tragiczne śmieci.

Wydaje mi się, że tam ktoś buduje dużą sieć kont, posiedziałem kilka godzin, przeanalizowałem kilkanaście kont, polubień, stron i widać wyraźnie powiązania między nimi.

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności