Skocz do zawartości

System FanCop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dla mnie Fancop nie wypalił i już nie wypali. Internetów nie zdobędziesz tym....

Statystyki systemu FunCop mówią same za siebie, w większości dni przez ostatni okres nie odnotowują więcej niż 10 kliknięć. Coraz wiecej dni gdzie kliknięć brak i nie ma znaczenia czy to FB czy G+. Nie ma co zawracać sobie tym głowę.

Skoro są same narzekania to chyba nikt się nie obrazi jak zareklamuję tutaj konkurencyjny (nasz) serwis - https://buyfans.pl? Fani, lajki postów/zdjęć i komentarze. Wkrótce (najpewniej w maju) nowe funkcjonalności.

Jak ktoś chce to proszę podesłać na biuro[małpka]buyfans.pl adres email zarejestrowanego (nowego) konta w systemie - doładujemy jakieś punkty na testy gratis ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Jak ktoś chce to proszę podesłać na biuro[małpka]buyfans.pl adres email zarejestrowanego (nowego) konta w systemie - doładujemy jakieś punkty na testy gratis

Takie "doładowanie" to nic innego jak sztuczne generowanie punktów.

Za tym idzie "inflacja" i obniżanie wartości punktów.

Np. kiedyś w Likeplus pulubienia były za 8 punktów i to Activ, czyli userów z minimum 120 znajomych.

Dziś bez 20 punktów za polubienie nie ma szans.

To właśnie efekt sprzedaży punktów przez właścicieli systemu.

A za klikanie ilość punktów nie wzrasta.

Takie cwaniactwo.

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

Jak ktoś chce to proszę podesłać na biuro[małpka]buyfans.pl adres email zarejestrowanego (nowego) konta w systemie - doładujemy jakieś punkty na testy gratis

Takie "doładowanie" to nic innego jak sztuczne generowanie punktów.

Za tym idzie "inflacja" i obniżanie wartości punktów.

Np. kiedyś w Likeplus pulubienia były za 8 punktów i to Activ, czyli userów z minimum 120 znajomych.

Dziś bez 20 punktów za polubienie nie ma szans.

To właśnie efekt sprzedaży punktów przez właścicieli systemu.

A za klikanie ilość punktów nie wzrasta.

Takie cwaniactwo.

Nie zrozumiałeś wiec Ci wyjaśnię.

Za te punkty płacimy my z własnej kieszeni, jest to po prostu promocja systemu. Nie ma żadnej "inflacji", punkty kosztują zawsze tyle samo, tyle samo też dostają ludzie lajkujący.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Nie zrozumiałeś wiec Ci wyjaśnię.

ja Tobie również wyjaśnię ;-)

Za te punkty płacimy my z własnej kieszeni, jest to po prostu promocja systemu. Nie ma żadnej "inflacji", punkty kosztują zawsze tyle samo, tyle samo też dostają ludzie lajkujący.

Punkty kosztują tyle samo ale coraz mnie można dostać za te punkty.

Kiedyś polubienie było za 8 punktów dziś do tego nie wystarczy nawet 20.

To się nazywa inflacja

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

• 10 miesięcy temu...

Witaj jeżu,

Zauważyłem logo funcop jako awatar domyślam się więc, że masz z tym serwisem coś wspólnego.

Powiedz mi czy to normalne ze nikt z serwisu nie odpisuje na moje zapytania, a na moich stronach fb nie rosną like?

Jeśli serwis nie działa to jak można usunąć konto z nie widzę tam, żadnego maila do administratora?

Z góry dziękuję za odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności