Skocz do zawartości

[Szukam]Doświadczony copywriter szuka zleceń

Gość cisu80

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Nazywam się Paweł Cisek i już od ponad dwóch lat świadczę usługi jako copywriter. Do tej pory obsłużyłem kilkuset zadowolonych klientów i współpracowałem z kilkoma firmami. Zainteresowanym przesyłam swoje CV, gdzie możesz dokładnie zobaczyć, gdzie pracowałem i jakie mam doświadczenie.

Zajmuję się pisaniem rożnych tekstów. Do tej pory pisałem już oferty sprzedażowe, artykuły pressel pages, treść na strony internetowe, tak więc jestem w stanie zaoferować Ci najlepszą jakość usług po dobrych cenach, które nie zrobią Ci pustki w portfelu.

Zapraszam również na mojego bloga, który znajduje się pod tym linkiem: Paweł Cisek

Znajdziesz tam dodatkowe informacje o mnie, jak i również możesz skorzystać z formularza kontaktowego, aby się ze mną skontaktować.

Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie i nie mam sztywno określonych ram cenowych. Zawsze staram się dokładnie zapoznać z danym zleceniem, dopiero potem rozmawiamy o wynagrodzeniu. Bardzo nie lubię lakonicznych maili, które zawierają tylko dwa słowa: "Za ile?"

Jeśli więc masz problem z napisaniem jakiegoś tekstu lub po prostu potrzebujesz porady(darmowej), to pisz śmiało na: cisumedia@gmail.com

Postaram się odpowiedzieć jak najszybciej.

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy

Paweł Cisek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności