Skocz do zawartości

Przestroga

Arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

No coz, kiedys nacialem sie na ota.pl (lustra: zh.pl, jx.pl) jak serwery nie dzialaly po kilka dni.

Teraz mnie pokusilo zeby kupic konto na xpx.pl. Nie obsluguja .htaccess. Obsluga "technikow" fatalna: na pytanie dlaczego to nie dziala, uzyskuje odpowiedz 8-latka "bo nie", zas na kolejne pytania odpowiedzi juz brak. Jednym zdaniem: nie polecam!

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Trzech, z czego dwóch nie umie obsługiwać gg :angry:

Piękne... za taki tekst powinna byc pochwała.

Widziałem aukcje na Allegro tego hostingu, napewno nie jest to firma, gdyż nawet na aukcji są teksty typu:

(cytują z pamięci, więc mogłem coś przekręcić, ale sens pozostanie ten sam): "dołożę wszelkich starań, aby serwer (..)"

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności