Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na 10 fraz - jaką strategię przyjąć?

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Znajomy poprosi mnie, abym wypozycjonował mu stronę na 10 fraz. Zgodziłem się, ale nie wiem od czego zacząć. Czy jeśli będę katalogował stronę i w katalogach podam 10 fraz to te katalogowanie będzie miało moc i sens? A może do jednego katalogu dodać 5 fraz a do drugiego 5 innych? Co polecacie?

Kocham Polskę

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trudno, żeby były pomocne jak autor tematu nawet nie wie od czego zacząć. Na ile podstron ma być te 10 fraz? Wszystko na stronę główną? I jak 10 fraz w jednym katalogu? W wielu katalogach da się wpis dodać jedynie raz. To anchor ma być z 10 frazami po przecinku?

każdy link z katalogu/każdy wpis zdobywasz na 1 słowo kluczowe(czyli tytuł wpisu przykład: "Rolety Gdańsk" a nie "Rolety Gdańsk, Łyżwy łódź .." , które zamierzasz wypozycjonować. Miej jednak na uwadze że pozycjonowanie nie ogranicza się tylko do linkowania. Poczytaj o optymalizacji.

Taki temat już kiedyś był. Lecę w kosmos, gdzie kupić rakietę ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Słuchajcie, kolega chciał, żebym wyciął mu wyrostek robaczkowy. Zgodziłem się, ale nie wiem od czego zacząć. Uważacie, że zakup skalpela byłby dobry na początek ?

zacząłbym od uśpienia....

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Biorąc się za wszystko naraz nic nie zdziałasz, zamiast od razu katalogować nie wiadomo gdzie nie wiadomo co. Zacznij od analizy fraz.

Sprawdź które z trzech fraz są najłatwiejsze w pozycjonowaniu(Najmniejsza konkurencja).

Ja bym zaczął od 3 najłatwiejszych, nie pchaj się na najtrudniejsze bo do takich trzeba mieć doświadczenie w tym co robisz oraz jakieś narzędzia.

Tak więc:

Wybierz 3 frazy.

Zastanów się nad różnorodnością linków(Katalogi to nie całe pozycjonowanie, masz jeszcze marketing szeptany na forach,linki w stopkach na forach, blogi, księgi gości, wiki site, komentarze etc)

Zacznij od budowania bazy. Dodawanie do publicznych baz jest mało efektywne. Zastanów się nad zakupem prywatnej albo zbuduj samemu (jeśli potrafisz)

Pomyśl nad zapleczem(Nie które frazy nie wymagają tworzenia zaplecz)

Zanim zaczniesz pozycjonować stronę klienta sprawdź ją pod kontem optymalizacji ma to wielkie znaczenie w pozycjonowaniu.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności