Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na 10 fraz - jaką strategię przyjąć?

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Znajomy poprosi mnie, abym wypozycjonował mu stronę na 10 fraz. Zgodziłem się, ale nie wiem od czego zacząć. Czy jeśli będę katalogował stronę i w katalogach podam 10 fraz to te katalogowanie będzie miało moc i sens? A może do jednego katalogu dodać 5 fraz a do drugiego 5 innych? Co polecacie?

Ja polecam trochę spoważnieć - jak można obiecywać, że się coś zrobi i jednocześnie nie mieć na temat tego zielonego pojęcia?

Nie chcę zgrywać mądrali, ale mało pomocne te Wasze rady ;)

Może chociaż podeślijcie jakiś link do tematu gdzie coś podobnego było poruszane.

Pozdrawiam

Jakie linki? :) Wystarczy przekopać dział dla początkujących - zapewniam Cię, że "coś podobnego" było tam poruszane wielokrotnie...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Słuchajcie, kolega chciał, żebym wyciął mu wyrostek robaczkowy. Zgodziłem się, ale nie wiem od czego zacząć. Uważacie, że zakup skalpela byłby dobry na początek ?

zacząłbym od uśpienia....

A potem co - pacjent leży pod narkozą gdy "chirurg" będzie pytał na forum: "Jaki skalpel do wycięcia wyrostka?"

Znajomy poprosi mnie, abym wypozycjonował mu stronę na 10 fraz. Zgodziłem się, ale nie wiem od czego zacząć. Czy jeśli będę katalogował stronę i w katalogach podam 10 fraz to te katalogowanie będzie miało moc i sens? A może do jednego katalogu dodać 5 fraz a do drugiego 5 innych? Co polecacie?

Jeśli miałeś na myśli pakowanie fraz do opisów, to jak najbardziej wskazane - chociażby dla różnicowania treści, do czego w pewnym momencie same mieszarki już nie wystarczą.

Słuchajcie, kolega chciał, żebym wyciął mu wyrostek robaczkowy. Zgodziłem się, ale nie wiem od czego zacząć. Uważacie, że zakup skalpela byłby dobry na początek ?

zacząłbym od uśpienia....

A potem co - pacjent leży pod narkozą gdy "chirurg" będzie pytał na forum: "Jaki skalpel do wycięcia wyrostka?"

Obraz_150x150.jpg?noCache=1342609597

myślę, że ma potencjał

Portal PS Vita | Forum

Vitasitepl.gif

Dopiero teraz trafiłem na ten wątek, Pytanie inicjatora owego wątku w sumie jest kuriozalne. Dlaczego? Bo pytanie jest typu: a jak do dziurki włożyć? Człowieku, zadajesz "mądrze" pytanie dot. kompletnych absolutnych podstaw! Mógłbyś choćby wpierw małe co nieco przeczytać. I nie jest to wymądrzanie się, bo żeby dojść do jakiejś wiedzy każdy musiał włożyć trochę wysiłku i samozaparcia.

Są to trochę ciężkie frazy, bardziej ogólne, nie są one regionalne. Wiem trochę o SEO, jednak nie wiedziałem jaką strategię przyjąć, bo zazwyczaj pozycjonowałem strony na max cztery frazy. Czytałem gdzieś, że jak np. kataloguję stronę, to należy dodawać maksymalnie cztery frazy, więc chciałem się spytać, jednak jak widzisz - niektóre osoby na tym forum wolą tak sobie nabijać posty.

Tak jak pisałem - temat do zamknięcia.

Kocham Polskę

Czytałem gdzieś, że jak np. kataloguję stronę, to należy dodawać maksymalnie cztery frazy

Z takim poziomem wiedzy pozostaje Ci tylko jedno, przeprosić klienta za stracony czas i zrezygnować. Mówię poważnie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

To na ile fraz powinno się katalogować?

Na tyle żeby nie wpaść w 'Filtr', poszukaj w google widziałem kilka blogów na których opisywane były testy wpadania w niego jak i wychodzenia z ujęciem wieku domeny i innych dupereli.

Powodzenia

Zapraszam do zakładu stolarskiego oferującego między innymi schody drewniane podkarpackie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności