Skocz do zawartości

dodawarka dla swl

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje podlinkowac swoje stronki dodane do swl

szukam jakiejs dodawarki dzieki ktorej w miare szybko zdobede ok 100zaindeksowanych backlinkow/strone * ok 100stron

im mniej grzebania tym lepiej wiec fajnie jakby miala wbudowana liste katalogow (lub innego typu stron do ktorych mozna dodawac linki)

Morze skorzystaj ze scrapeboxa, wczytasz listę url oraz skorzystasz z dobrej listy lub takie ogólnie dostępnej i możesz walić tymi linkami :D Możliwości nie ograniczone, przeważnie listy publiczne są zaśmiecone ale do szybkiego zindeksowania się przyda:)

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

jak bym mial ciagle czytac to bym nic nie z(a)robil ; liczylem ze ktos podzieli sie swoimi sposobami (a przy okazji moglby zarobic pare groszy z pp)

o co chodzi z tym info whois?

o te blasty do stron statystycznych? to na uspokojenie powiem ze niektore adresy umozliwiaja na dodanie pelnego adresui pozniej na stronie tworzy sie cos w stylu "link prowadzi do zewnetrznej strony, moze byc niebezpieczna, jesli potwierdzasz chec przejscie kliknij http..adres"

Zreszta niewazne bo wlasnie po to zalozylem ten temat zeby przejsc na cos skuteczniejszego

tamten temat ewidentnie byl poruszany setki razy, z czego np na liscie postow z ostatnich 24godzin mialem go kilka razy

gdybym byl mistrzem seo to nie obchodziloby mnie co sie dzieje na forum ale jako ze wciaz szukam nowej wiedzy to zalezy mi zeby na forum byl porzadek.

jako ze nie mam jednak czasu siedziec 24h na forum by sie przebijac przez tony "spamu" zdecydowalem sie zalozyc ten temat chociaz teraz tak sobie mysle ze w zlym miejscu go umiescilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności