Skocz do zawartości

jak znaleźć pozycjonera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To tak po Kojotkowemu:

Wpis w Google frazę "pozycjonowanie" ten który jest najwyższej jest na pewno najlepszym pozycjonerem.

Masz top3 na bzdura miesiąca na forum PiO przynajmniej ode mnie :)

Jeśli "pozycjoner" spyta Cię na jakie frazy ma pozycjonować Twój biznes to omijaj takiego szerokim łukiem.

Kolega ma top2 na bzdura miesiąca :).

Przychodzi chłop i się pyta konkretnie a wy mu takie kity pociskacie....litości.

Personalnie do @rybkas

Oglolnie jako czlowiek starszej daty :faja: oferty szczegolnie tych mlodszych userow tego forum oceniam miernie lub nizej.

Młody zły młody nieuczciwy,młody potrzebuje na fajki i piwo...ale olejmy subiektywne spojrzenie :)

Wszystko jest dobrze dopuki nie podpiszesz umowy lub nie wyslesz kasy, pozniej

- awarie netu

- babcie umieraja

- corki choruja

- zawirowania ze lepiej nie pytaj

- inne nie stworzone chistorie

- kontakt zazwyczaj pare dni przed przelewem abys nie zapomial przypadkiem kasy wyslac

to Szanowny Pan chyba zlecał te SEO gimnazjalistom ze zlecenia przez net za 30złoty miesięcznie...

wcale ten user co najwiecej udziela sie w tematach nie jest najlepszym pozycjonerem .

pomysl aby szukac w googlach tez oceniam negatywnie

poprostu trzeba miec szczescie aby znalesc uczciwego i zaangazowanego pozycjonera

Fragment ma 3 części ale..Prawda!Prawda!Prawda!

Personalnie do @medox:

musiała to być firma, jeden gość choćby geniusz, czasami ma kłopoty, wakacje, itd. a serwis był dla mnie ważny

I już na samym starcie popełniłeś duży błąd. W dużej korpo jak masz 10 pozycjonerów to obchodzisz wszystkich i zarazem nikogo....jak nie ma jednego gościa co gadał z Tobą i robił linkbuilding to w zastepstwo (jak to mówisz wakacje itp) tamtego przyjdzie drugi nawciska kitu i tak to leci -wiem jakimi prawidławi to się rządzi.

Zlecasz jednej osobie-jedna osoba obsługuje Cie od początku do końca a nie zwala odpowiedzialnośc na inną

rekomendacje, co najmniej kilka sprawdzonych, pozytywnych opinii od poważnych ludzi

Znane tutaj wszystkim Sunrise System też ma rekomendacje od poważnych ludzi.

Ja np mam efekty szkoda że mój rating podczas doboru klient jest mniejszy..

trzecie miejsce przypadło jakości kontaktu, wybrałem trzy firmy i nawiązałem osobisty kontakt

Tutaj zdecydowanie prawda. Ja jestem np od rana do nocy-klient otrzymuje odp po max 30minutach-no chyba że gdzieś wyjdę.Telefony też odbieram-jak ktoś chce się spotkać to w 4oczy się widzimy :).

Jeśli ktos nie jest pewny swoich umiejetności to "nie wyjdzie na miasto" i nie zaoferuje klientowi oferty.

teraz cena, miała najmniejsze znaczenie bo wydałem na GA ok. 8-10 razy więcej niż kosztowało pozycjonowanie

Tutaj to już się nie wypowiem :) bo nie wiem ile Pan na Adwords wydaje.. :)

Jako laik w temacie, rzekłbym, że dobry pozycjoner to ten, który jest na bieżąco, ma dostęp do odpowiednich narzędzi i potrafi elastycznie dostosować się do zmian algorytmu wielkiego G.

@ear,oby więcej takich laików jak Ty :)-esencja pracy każdego SEO-wca :) bez tego nie ma sensu wykonywać tej roboty

Pozdrawiam T.

Tomek_25: i już nei dałbym ci seować swojej strony :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred, chyba nie potaniały, ja już nie korzystam od prawie dwóch lat, ale jedno kliknięcie było po 3,6 zł, więc nie trudno było zapłacić kilkanaście k miesiecznie + VAT. Dla Ciebie może niedrogie, ale to w roku dawało spokojnie prawie 150k, dla mnie trochę jednak drogie. Wytrzymałem prawie 3 lata i podziękowałem, zresztą bez straty, ruch z dmomeny taki sam.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Medox: Może to była kwestia złej optymalizacji ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Adwordsy w przestrzeni ostatnich 2-3 lat podrożały masakrycznie :) nie dość, że rozdawnictwo wywindowało CPC to jeszcze cwaniaczki wykorzystując dane z analiticsa podwyższają CPC dla fraz z konwersją ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Zgred - przestań pieprzyć o optymalizacji przy adwordsach.

Zrozum wreszcie, że normalnego Kowalskiego NIE STAĆ na adwordsy i gadanie bzdetów przez tak "szanowanego" usera na tym forum jest czysta hipokryzją.

dociekam ... nie pieprzę ... postaram się next time patrzyć pod kątem normalnego Kowalskiego.

@Zgred - przestań pieprzyć o optymalizacji przy adwordsach.

Zrozum wreszcie, że normalnego Kowalskiego NIE STAĆ na adwordsy i gadanie bzdetów przez tak "szanowanego" usera na tym forum jest czysta hipokryzją.

dociekam ... nie pieprzę ... postaram się next time patrzyć pod kątem normalnego Kowalskiego.

Bez ironi Zgredzior. Szanuję Cie bo jesteś jednym z niewielu starych wyjadaczy, którzy na PIO maja coś mądrego do powiedzenia, ale wzrost cen w adwords jest naprawdę duży. Sam kiedyś w dość konkurencyjnej branży stosowałem adwordsy i płaciłem 0,30 o,40 za przeklik. Teraz ceny wahają się od min. 1,5 wzwyż a to dużo, przy założeniu ze konwersja z przeklików jest naprawdę bardzo niska.

Adwordsy w przestrzeni ostatnich 2-3 lat podrożały masakrycznie

Poniżej stawki za pierwszą stronę

Szacunkowa stawka za pierwszą stronę:4.25 zł

Szacunkowe znacznie się róznią od rzeczywistych - właśnie to miał na mysli zgred mówiąc o optymalizacji - dla przykładu wprowadzając ograniczenia godzinowe, CPC w zależności od innych ustawień idzie w górę 10-50%

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

np. 7.00-18.00 (chyba napisałem o ograniczeniach godzinowych a nie o formacie czasu :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności