Skocz do zawartości

jak doładować konto adwards?

mattm

Rekomendowane odpowiedzi

Czy doładowując konto adwards przelewem rzeczywiście trzeba czekać 5-10 dni roboczych?

Chciałem doładować swoje konto poprzez przelew bankowy, ale niestety muszę podać adres odbiorcy. Jaki adres ma google? ;) Co mam wpisać? Numer konta jest indywidualny, ale co z adresem?

Doładować konto można jedynie poprzez przelew i kartę kredytową?

Nie można przez szybki przelew jak we wszystkich sklepach internetowych czy w inny szybki cywilizowany sposób?

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

W ramach konta Adwords możesz wybrać płatności z gory albo z dołu. Płacisz przelewem (czas oczekiwania do 5 dni, ale w realiach wychodzą to max 2 dni robocze - zależy od konta) albo podpinasz kartę kredytową i płatność zaciągana jest automatycznie z karty.

chwilę trzeba poczekać; szkoda, że płatność z dołu nie jest dostępna dla indywidualnego odbiorcy... ja od kilku miesięcy płacę fachowcom od adwords, zeby dbali o ciągłość wyświetleń. przepłacam, ale się z tego coś zwraca, więc za święty spokój - niech stracę. ale z ciekawości - napisz parę słów, czy samodzielne prowadzenie kampanii daje fajne efekty, czy linki są tak widoczne, jak chcesz

Na przyszłość jakby ktoś miał podobny problem do mojego. Dane doprzelewu:

Arvato Finance Google Collections

Gilde House

Eastpoint Business Park

Dublin 3

Ireland

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

A czy G nie może mieć konta

He? Przy płatnościach pokazują się dane polskiego banku.

Czy G nie może mieć konta w Polskim banku?

Polecam robić przelewy ręcznie, podpinanie karty kredytowej jest złym pomysłem.

Chyba, że ktoś ma limit nieograniczony/ :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

[...]

Polecam robić przelewy ręcznie, podpinanie karty kredytowej jest złym pomysłem.

Chyba, że ktoś ma limit nieograniczony/ :)

Podpięcie karty kredytowej jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Jeśli podpiąłeś kartę w płatnościach po wykonaniu usługi to faktycznie wymaga to kontroli, ale mamy jeszcze drugą opcję tzw. przedpłata. Wpłacasz z karty tyle ile chcesz zainwestować i dopuki nie doładujesz ponownie konta to google nie pobierze płatności z karty.

Konto jest w polskim banku, ale dane wpisujesz tak jak podałem powyżej czyli coś tam coś tam Ireland. Konto doładowali po jakiś 3 dniach od przelewu.

• 1 miesiąc temu...

kampania zacznie działać dopiero po wpłynięciu środków na konto adwords - w przypadku płatności przed wykonaniem usługi (przedpłata)

bądź

od razu po podaniu danych karty kredytowej - w przypadku płatności po wykonaniu usługi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności