Skocz do zawartości

Podobno katalog...

radziem

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.katalog.podobno.pl

Wreszcie napisałem swój własny katalog - pierwszy - dlatego wszelkie uwagi i słowa krytyki będą mile widziane.

!!!

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Jak dla mnie to trochę tam jest bałagan w layoucie. Dodawanie strony gdzieś między zawartością katalogu. I mógłby być trochę szerszy, bo dłuższe tytuły strony i opisy się nie mieszczą w polach.

Pomysł z umieszczenie linka w treści strony bardzo dobry. Ale juz instrukcja jak to zrobić mogła być lepsza.

Nawet, nawet.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Dzięki, posprzątałem trochę w layoucie i wyróżniłem linki do tworzenia kategorii i dodawania stron.

Ponadto opłaca się wysilić trochę przy opisywaniu szerzej strony... Taki wpis jest stawiany wyżej w katalogu oraz uatrakcyjniany jest miniaturką strony. :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Teraz tak sobie myślę, że tworzenie kolejnego katalogu bez możliwości stworzenai 1 wpisu i dodawania do różnych podkatergorii/usuwania/edytowania go, bez mod_rewrite i bez linku w opisie oraz zakładania konta/zaloguj i zarejestruj to już jest bezsens...

Jak ktos się bierze za pisanie nowego katalogu to powinien mieć PRZYNAJMNIEJ to co wyzej napisał, bo to teraz najlepsze normy. Do tego swój pomysł, grafika,dobry kod, wykonanie..

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

To prawda, nie jest to pomysł nowatorski, ale uważam, że takie rozwiązanie jest najlepsze.

Poza tym do tego, co napisał OPCG.net trzeba dorzucić, że rejestracja powinna być błyskawiczna, konto powinno przewidywać przyszłość, a przycisk "Zaloguj" przed 8 rano powinien robić kawę... :rolleyes:

Na razie chciałem przetestować działanie samego katalogu (jakoś działa) - pracy na tym na pewno nie zakończę. ;)

To prawda, nie jest to pomysł nowatorski, ale uważam, że takie rozwiązanie jest najlepsze.

Również tak uważam i cieszę się, że pojawia się ono w coraz większej liczbie katalogów.

Poza tym do tego, co napisał OPCG.net trzeba dorzucić, że rejestracja powinna być błyskawiczna, konto powinno przewidywać przyszłość, a przycisk "Zaloguj" przed 8 rano powinien robić kawę... :rolleyes:

Logowanie to imho dyskusyjny pomysł. Osobiście irytowała by mnie konieczność logowanie sie do 20 katalogów dziennie, żeby dodać wpisy.

Na razie chciałem przetestować działanie samego katalogu (jakoś działa) - pracy na tym na pewno nie zakończę. ;)

Życzę wytrwałości i dobrych pomysłów ;)

Pozdrawiam,

Z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności