Skocz do zawartości

Prosze o ocene

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. U mnie we firmie na sześć osób jedna ma inną rozdziałkę niż ja, XGA na 17".

21" i XGA to z pewnością NIE JEST standard.

BTW, tu to się usability kłania, i inne sekcje 508. Te mikroteksty to grafiki, i nie da się ich w ludzki sposób powiększyć (wiem, jestem wyjątkiem bo nie korzystam z opery ;-) ).

Przy okazji usability, szary tekst na szarym tle jest dla mnie nieczytelny.

Wg. badan prowadzonych przez witryne ranking.pl:

1024x768 - 69.7%

800x600 - 16.9%

1280x1024 - 12.7%

640x480 - 0.3%

Razem: 99,6% polaków używa mniejszych rozdzielczości niż Twoja :) a napewno znakomita wiekszosc użytkownikow 15" monitorów uzywa 800x600 lub 1024x768.

Co do textu na szarym tle to masz racje, musze popracowac nad czytelnoscia informacji zamieszczanych na witrynie oraz nawigacją, mysle o zmianie designu, tylko nie moge jak dotad znalesc dobrego grafika ktory spelnilby moje oczekiwania [w rozsadnej cenie ;)].

Co do textu na szarym tle to masz racje, musze popracowac nad czytelnoscia informacji zamieszczanych na witrynie oraz nawigacją, mysle o zmianie designu, tylko nie moge jak dotad znalesc dobrego grafika ktory spelnilby moje oczekiwania [w rozsadnej cenie ;)].

Tak szybciutko:

1. tekst faktycznie mało czytelny, może ni dlatego, że mały ale nie zgrywa się kolorystycznie.

2. pasek nawigacyjny poziomy - do wymiany

3. potworna ilość informacji i linkow na głównej stronie. Warto zastanowić się nad jakimś sensownym układem.

4. przydłaoby się ożywić stronę ciepłymi kolorami

5. loghowanie wygląda jakby było nieaktywne

6. wyszukiwarka google - przycisk niewidoczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności