Skocz do zawartości

Szukam pracy w branży seo

MagdaCz

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Nazywam się Magdalena Czorny. Poszukuję pracy w charakterze młodszego specjalisty seo lub asystenta ds seo. Interesuje mnie praca we Wrocławiu lub zdalna. Pozycjonowaniem zajmuję się mniej więcej półtora roku. W tym czasie udało mi się m.in. wypozycjonować stronę www jednego z bardziej znanych we Wrocławiu warsztatów samochodowych po średniej trudności słowach kluczowych.

Mam również doświadczenie w przygotowywaniu raportów na podstawie Google Analytics oraz tworzeniu i prowadzeniu wizytówek np. w Panoramie firm, Pkt.pl, Firmy.net.

Cały czas staram się też poszerzać i doskonalić swoje kwalifikacje zawodowe. Ukończyłam kursy: HTML oraz stylów CSS, które nie tylko nauczyły mnie samodzielnego tworzenia stron internetowych, ale przede wszystkim ugruntowały moją wiedzę z zakresu, tak ważnej z punktu widzenia pozycjonera, optymalizacji . Obecnie jestem w trakcie nauki programowania w PHP.

Obsługuje m.in. takie programy jak: Pajączek, Total Commander, WampServer, Google Analytics, Google AdWords, narzędzia dla webastrów. Znam również środowisko Joomla.

Jestem sumienna, kreatywna, dokładna, konsekwentna, cierpliwa i komunikatywna, co pomaga mi w sprawnym i efektywnym realizowaniu powierzonych mi zadań. Umiem pracować samodzielnie jak i w grupie. Lubię się uczyć.

Kontakt:

magdalena.czorny@op.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności