Skocz do zawartości

Katalog ogólnotematyczny

kusy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jest to mój pierwszy katalog w dodatku zbudowany w dość nietypowy sposób bo na Joomla.

Czy zda to, to egzamin ?

Kto wie ;)

Wszystkich chętnych sprawdzić zapraszam:

https://ogolnotematyczny.pl

Oczywiście jeżeli już zdecydujecie się coś wrzucić to proszę o w miarę unikalne opisy ;)

Pozdrawiam

Wybierasz się na Lubelszczyznę ? Sprawdź nasz hotel Zamość

Moderowany katalog stron www - pl2011.pl

a skąd będziemy wiedzieć czy nasz wpis został zaakceptowany czy nie jak nie wymagasz maila?

Postaram się coś jak najszybciej z tym zrobić.

Co do zmian kosmetycznych na pewno też jakieś będą ;)

Dziękuję za pierwsze wpisy, opinie i sugestie.

Mam najnowszą Operę i otwierając za jej pomocą stronę katalogu przy każdorazowym odświeżeniu strony mam inny jej układ. Czasami zupełnie "rozjechany" czasami brakuje tyko niektórych obrazków, innym razem nie wyświetlają się banery. Coś takiego pierwszy raz widzę :)

EDIT: dodawanie kategorii jest bardzo utrudnione ponieważ ich nazwy wyświetlane są na szaro, a tło jest prawie identycznego koloru

A wprowadzenie potwierdzenia mailowego byłoby faktycznie sporą wartością dodaną.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Mam najnowszą Operę i otwierając za jej pomocą stronę katalogu przy każdorazowym odświeżeniu strony mam inny jej układ. Czasami zupełnie "rozjechany" czasami brakuje tyko niektórych obrazków, innym razem nie wyświetlają się banery. Coś takiego pierwszy raz widzę :)

EDIT: dodawanie kategorii jest bardzo utrudnione ponieważ ich nazwy wyświetlane są na szaro, a tło jest prawie identycznego koloru

A wprowadzenie potwierdzenia mailowego byłoby faktycznie sporą wartością dodaną.

Problem z wyświetlaniem był z winy przeciążonego serwera (sam tego doświadczyłem ;)), teraz już wszystko jest ok.

Co do kategorii to nie rozumiem u mnie na wszystkich przeglądarkach działa i wygląda bez zarzutu.

Fajnie jak byś dodał jeszcze odwiedziny robotów :pisze:

Dodane na razie ogólnikowo - suma wszystkich odwiedzających robotów dla całego katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności