Skocz do zawartości

adzilla.pl ?

Dzeju

Rekomendowane odpowiedzi

Firma jest w fazie Beta testów... Więc raczej z opiniami trzeba poczekać... Na pewno minusem jest brak rotacji bannerów...

Po zalogowaniu jest komunikat...

09-07-2012 Platforma AdZilla ruszyła!

A na stronie głównej:

Dołączyłem do programu 2 tygodnie temu, pierwsza wypłata już za mną i powiem szczerze - nie sądziłem, że stawki w tabeli zarobków są realne. Polecam!

- Marcin, 24lat

Więc firma zaczyna od wciskania kitów... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

zwykłe banery 300x250 i 728x90... brak rotacji... ale wyglądają na nie inwazyjne... A i nie ma na razie czegoś takiego jak akceptacja strony... Więc wrzuciłem na swoje spamy i zobaczymy co z tego będzie...

Lipa ta firma... po 20 godzinach komunikat...

Ostrzeżenie!

Zauważyliśmy nieprawidłowości na twoim koncie.

Współczynnik odrzuceń Twojej reklamy jest zbyt duży i wynosi więcej niż 95%

Może to oznaczać, że umieszczasz reklamy w niewidocznych miesjcach lub próbujesz manipulować ruchem.

Niezwłocznie skontaktuj się z nami mailowo na adres: wydawcy@adzilla.pl

Do czasu wyjaśnienia sprawy wszystkie środki zgromadzone na koncie zostały zablokowane..

Witaj!, do tej pory zarobiłeś już: 0,07 PLN.

:D Dobra trzeba dać sobie spokój

Ja też sprawdzam i poczekam do pułapu wypłat

napisane maja też duzo o systemie poleconych, ale tak na prawde opcja ta nie istnieje ;)

licznik rejestracji oraz wyswietlen bannerów na stronie głownej rowniez stoi w miejscu ;)

więcej przeciw niż za, ale sprawdze...

Jakie minimum wypłat?

Dobre Pytanie... Chyba nie ma czegoś takiego jak minimum... Na stronie jest że "rozliczenia realizowane są terminowo – 14'stego dnia każdego miesiąca za pomocą przelewu bankowego lub płatności PayPal"

Ale nigdzie nie można podać konta paypal... jest tylko konto bankowe...

A i 2 godz. po wysłaniu maila zdjeli mi ostrzeżenie o nieprawidłowościach... więc ktoś siedzi i moderuje...

Moderuje automat i pewnie dlatego te ostrzeżenia się pojawiły (też dostałem po 2 godzinach) a to chyba dla tego że na dzień dobry wygenerowałem jakieś 600 odsłon i żadnego klika. Kiedy pojawił się pierwszy klik (mniej więcej) ostrzeżenie znikło.

Tak czy inaczej, na razie trąci straszną amatorką, a prawie wszystkie informacje wypisywane na stronie nijak mają się do rzeczywistości.

Na razie są 3 programy które mają niezłe stawki CPM ale ciężko w tej chwili powiedzieć czy warto się w to pchać :D

Najlepsze seriale tv w sieci

Tak czy inaczej, na razie trąci straszną amatorką, a prawie wszystkie informacje wypisywane na stronie nijak mają się do rzeczywistości.

No właśnie trąci amatorką... Ale może się rozbrykają... Bo dopiero niby od 11 dni działają... Czas pokaże...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności